19. apr. 2024 o 13:00
krsk, Koktejl

Pellegrini a Šutaj Eštok v spoločnosti elegantných dám: Pozrite na ženu po boku budúceho prezidenta!

placeholder
Peter Pellegrini a Matúš Šutaj Eštok.
Zdroj: instagram/matus_sutaj_estok

Pozornosť pútali aj dve krásne ženy v hľadisku.

Domáca politika
19. apr. 2024 o 13:00
Pellegrini a Šutaj Eštok v spoločnosti elegantných dám: Pozrite na ženu po boku budúceho prezidenta!

Pozornosť pútali aj dve krásne ženy v hľadisku.

Známi politici si v strede týždňa vyšli za kultúrou. Urobili tak pri príležitosti oslavy 75-ročnej existencie Hudby Ministerstva vnútra SR. Počas rokov sa vypracovala do podoby vyspelého orchestra.

Významné výročie si pripomenuli slávnostným koncertom, na ktorom na doskách Slovenské národné divadla v Bratislave spolu s Hudbou MV SR vystúpila kapela Desmod, raper Majk Spirit, operné hviezdy Ľubica Vargicová a Aleš Jenis a folklórny súbor Klnka.

Hudobníkom zagratulovali budúci prezident SR Peter Pellegrini (48), minister vnútra Matúš Šutaj Eštok, prvá štátna tajomníčka Lucia Kurilovská, štátny tajomník Patrik Krauspe a generálny tajomník služobného úradu Igor Tkačivský. Pozvanie ministra vnútra a riaditeľa Hudby MV SR Petra Saňku prijali predstavitelia vlády SR a Národnej rady SR, zamestnanci a príslušníci ministerstva vnútra, zástupcovia zahraničných ambasád v SR či bývalí členovia orchestra.

"Bolo mi cťou prijať pozvanie na oslavu 75. výročia hudby, ktorá už trištvrte storočia vnáša krásu tam, kde až príliš často hovoríme o vážnych veciach a kde neraz ide o ľudský život. Želám týmto výborným hudobníkom, aby ich súhra prinášala všetkým radosť a aby v rovnakej súhre konali aj ich vzácni kolegovia v policajných, hasičských či záchranárskych uniformách," napísal na sociálnej sieti Pellegrini.

Známa blondínka

Kým po boku ministra vnútra bola po celý čas jeho atraktívna manželka a fotograf zvečnil aj jeden intímny moment dvojice, s Petrom Pellegrinim prišla známa blondínka. Kto to je? Svoju staršiu sestru Evku politik ukazuje už niekoľko rokov na sociálnych sieťach. Nechýbala ani pri spoločných voľbách s ich rodičmi a vo volebnom štábe svojho brata. Eva prišla po boku budúcej hlavy štátu na galavečer v elegantnej čiernej róbe, v ktorej žiarila. Fotky nájdete v galérii.

"Moja skvelá sestra Evka dnes oslavuje narodeniny. Prežili sme spolu všeličo. V dobrom aj v zlom. Ďakujem, že je súčasťou môjho života. Všetko naj naj," napísal jej v roku 2020 vyznanie k 50. narodeninám na svojom oficiálnom Facebooku Pellegrini. Zábery z podujatia aj oslavy nájdete v galérii pod článkom.