01. aug. 2022 o 19:00
Koktejl

Zdravotná sestrička sa vyzliekla, aby pomohla chorému otcovi: Nečakaný zvrat!

placeholder
Neyleen Ashley začala s fotením kvôli svojmu chorému otcovi.
Zdroj: Instagram/neyleenashley

Netradičná pomoc dcéry spôsobila, čo by čakal málokto.

Zahraničné správy
01. aug. 2022 o 19:00
Zdravotná sestrička sa vyzliekla, aby pomohla chorému otcovi: Nečakaný zvrat!

Netradičná pomoc dcéry spôsobila, čo by čakal málokto.

Rodinu má na prvom mieste nejeden z nás a spravili by sme pre ňu aj to posledné. Všetko má však svoje hranice a na to, čo urobila 33-ročná Američanka pre svojho chorého otca, by sa asi odvážil málokto. Chcela mu dopriať to najlepšie..

Keď sa Neyleen Ashley z Floridy dozvedela o nevyliečiteľnej diagnóze svojho otca, pracovala ako zdravotná sestra. Chcela preňho tú najlepšiu starostlivosť a dožičiť mu všetko, čo by mu mohlo pomôcť. To si ale zo svojho vtedajšieho platu nemohla dovoliť, preto prišla so zaujímavou stratégiou, informuje portál Daily Mail.

Na Instagram začala zverejňovať sexi fotografie a videá. Vďaka svojmu pôvabu nielenže získala viac ako 2,5 milióna sledovateľov, ale objavila sa dokonca aj v Playboyi. Teraz jej financie už nerobia problém a konečne si jej otec môže dovoliť pomoc, ktorú tak potrebuje.

V súčasnosti leží na jednotke intenzívnej starostlivosti a je v konečnom štádiu zlyhávania obličiek, ktoré ho postihlo vďaka genetike. Po posledných komplikáciách navyše nevyhnutne potrebuje operáciu srdca a kardiostimulátor, čo mu umožní podstúpiť transplantáciu jednej obličky.

Neyleen hrozné správy o otcovej diagnóze zdrvili a chcela mu darovať jednu zo svojich obličiek. To jej ale lekári neodporúčali pre prípad, že v budúcnosti by sa rovnaké ochorenie pre genetiku objavilo aj u nej. Pre záchranu otca tak žena nemôže urobiť nič viac, ako len vyťažiť maximum z toho, čo robí už teraz.

„V podstate predávam sexi fotky, aby som svojmu otcovi pomohla,“ povedala Neyleen. „Keď som mu to povedala, smial sa, že je to vtipné. Keď som vyrastala, srandoval, že chce, aby sme spolu so sestrou pracovali v reštaurácii Hooters. Vždy ma učil neodsudzovať niečiu sexualitu.“

Ľudia majú predsudky, vidia môj Instagram a hneď si myslia, že keď mám veľké prsia a krivky, som hlúpa alebo bezcitná. Keď som sa dozvedela o otcovej chorobe, zlomilo mi to srdce a skoro som tomu nemohla uveriť. Do chvíle, kedy som ho uvidela v obrovských bolestiach, som si vážnosť celej situácie vôbec neuvedomovala,“ cituje modelku web Super.cz.

Otec Manny momentálne býva stále doma a Neyleen platí všetko, čo potrebuje, aby sa aspoň v rámci možností cítil dobre. „Ocino nikdy nepil, nefajčil, ani nejedol nezdravo. A aj tak sa tomu nedalo nijako zabrániť. Dostal jednoducho zlý genetický dar. Nájsť darcu je teraz ťažké, stále je na čakacej listine. Aj keď je už v poslednej fáze ochorenia, nikdy neprestanem dúfať,“ dodala nešťastná dcéra.