23. mar. 2023 o 09:30
žani, Koktejl

Rytmusova Jasmina prezradila, za koľko tankovala, netušila, že spustí niečo takéto: Extrém!

placeholder
Jasmina prehovorila o svojom pohľade na bohatstvo.
Zdroj: Instagram/ jasmina_alagic

Bola poriadne zaskočená.

Celebrity
23. mar. 2023 o 09:30
Rytmusova Jasmina prezradila, za koľko tankovala, netušila, že spustí niečo takéto: Extrém!

Bola poriadne zaskočená.

Jasmina Alagič je nielen moderátorka, ale aj influencerka. Na sociálnej sieti si vybudovala silnú komunitu fanúšikov, s ktorými rozoberá rôzne témy a svoj pohľad na svet. Otázky, ktoré dostáva sa najčastejšie týkajú bohatstva a tak sa mama Sanela tejto téme povenovala viac.

I keď aktuálne žije v blahobyte a luxus, ktorým jej obklopená, jej plno ľudí v dobrom ale aj v zlom závidí, nebolo to vždy tak. Jasmina sa nechala počuť, že v jej živote boli obdobia, keď toho mala málo. Aj preto si dokáže vážiť, čo s manželom Rytmusom vybudovali a neberie to ako žiadnu samozrejmosť.

Pri návšteve čerpacej stanice si spomenula na nie práve najhojnejšie časy. Moderátorka si vtedy mohla natankovať do auta len za 5-10 eur a sledovala tých, čo mali dosť peňazí na plnú nádrž. Možnosť natankovať si do plna preto vníma ako bohatstvo.

Jej úprimnosť spustila vlnu reakcií, aké nezažila už dávno. "To, čo sa stalo v mojom inboxe bol masaker. Bolo to preto, lebo som presne vedela, že ma nebudete súdiť, keď sa o bohatstve budem s vami rozprávať, ale práve naopak," vyhlásila a dodala, že to bol extrém.

Správy od fanúšikov ju len utvrdili v tom, že o tejto téme bude rozprávať aj ďalej. Keď sa pozerala na Sanela, ako sa hrá na záhrade, uvedomila si, že za bohatstvo považuje aj čas. "Ja mám čas. Mám ho viac, ako klasicky pracujúce maminy po materskej, ktoré chodia do roboty od pondelka do piatku. A ten čas vnímam asi za úplne najväčšie bohatstvo," zverila sa vo videu.