07. aug. 2022 o 13:00
žani, Koktejl

Nahliadnite do súkromia Dominiky Cibulkovej: Vytvorila si vlastný raj! Luxus doma aj na chalupe

placeholder
Raj si spravila aj doma.
Zdroj: instagram/domicibulkova

Detstvo a mladosť venovala tenisu. Teraz zbiera ovocie svojich úspechov.

Domáce promi
07. aug. 2022 o 13:00
Nahliadnite do súkromia Dominiky Cibulkovej: Vytvorila si vlastný raj! Luxus doma aj na chalupe

Detstvo a mladosť venovala tenisu. Teraz zbiera ovocie svojich úspechov.

Dominika Cibulková (33) zavesila tenisovú kariéru na klinec v novembri 2019. S 8 singlovými titulmi z turnajov WTA je najúspešnejšia slovenská tenistka v histórii. Životný úspech dosiahla v októbri 2016, keď triumfovala na MS WTA Tour v Singapure.

Najlepší výsledok na grandslamoch zaznamenala v januári 2014, keď postúpila do finále dvojhry na Australian Open v Melbourne. V marci 2017 figurovala vo svetovom rebríčku na štvrtom mieste a vyrovnala historické slovenské maximum Miloslava Mečířa ešte z čias bývalej ČSSR. Posledný súťažný zápas na ženskom profesionálnom okruhu odohrala v máji 2019 na Roland Garros v Paríži.

Aj týmito triumfami si zabezpečila blahobyt snáď do konca života. Môže sa teda obklopovať luxusom a dopriať si aj niekoľko dovoleniek za rok. Nedávno sa pochválila zábermi z Grécka, kde oddychovala spolu s manželom Michalom Navarom. Za relaxom však nemusí cestovať do zahraničia. Užiť si ho môže aj doma alebo na chalupe.

Bývalá tenistka zdieľa svoj život aj s fanúšikmi na sociálnych sieťach. Pred časom ukázala, ako to vyzerá u nej doma. Pochváliť sa chcela novým nábytkom na terase, no popritom prešla aj parádnym interiérom. „Západ slnka v lete milujem a špeciálne u nás doma. Urobiť si pohodičku na teraske po horúcom dni - i m IN anytime (som za, kedykoľvek, pozn. red.) a obzvlášť, keď sa tam cítim tak dobre," napísala k záberom. Fotky si môžete pozrieť v našej galérii.

Okrem mezonetu s obrovskou terasou jej fanúšikovia v dobrom závidia aj chalupu, kam často uteká od mestského ruchu. Dvojročný Jakubko sa tam môže vyšantiť v záhrade, ale aj v mega bazéne. Ten dopĺňa prístrešok s posedením pripomínajúci dovolenkový rezort.

Na ukazovanie súkromia už doplatila

Dominika sa ešte minulý rok stala obeťou lúpeže. K vlámaniu došlo v čase, keď boli s rodinkou v Toskánsku. O prípade informovala na sociálnej sieti aj polícia. Verejnosť sa tak dozvedela viaceré detaily. Páchatelia sa dostali do priestorov obytného domu, kde na najvyššom poschodí otvorili okno na chodbe a vošli na šikmú strechu. „Odtiaľ sa dostali k oknu vedúceho do jedného z bytov, na ktorom rozrezali roletu, vypáčili okno a vošli do vnútorných priestorov bytu. Nakoľko v byte sa nachádzali psy, z bytu utiekli a k odcudzeniu vecí nedošlo," napísali bratislavskí kriminalisti.

Šťastie susedov sa obrátilo práve proti bývalej tenistke. Po vyrušení zamierili ku nej. „Vypáčili dvere vedúce z terasy do bytu. Z jeho vnútorných priestorov následne odcudzili 2 ks cestovných kufrov, do ktorých páchatelia vložili odcudzené veci. Celková škoda, ktorá bola týmto konaním spôsobená, presiahla škodu veľkého rozsahu," doplnili policajti.