16. apr. 2024 o 13:00
žani, Koktejl

Lobotka na novej FOTO so svojou láskou: Merala za ním cestu až do Neapola!

placeholder
Daniela Nízlová a Stanislav Lobotka tvorili pár dva roky.
Zdroj: instagram/danielatwiins

Znova spolu.

Domáce promi
16. apr. 2024 o 13:00
Lobotka na novej FOTO so svojou láskou: Merala za ním cestu až do Neapola!

Znova spolu.

Speváčka Daniela Nízlová (37) tvorila pár s futbalistom Stanislavom Lobotkom (29) vyše dvoch rokov. Kvôli láske opustila brunetka milovanú rodinu, aby žila so športovcovom v Španielsku a neskôr talianskom Neapole. Dvojici sa v januári 2020 narodila dcérka Linda. Napriek tomu ich vzťah stroskotal už v 2021. Pre Danielu to bol náročný a bolestivý rozchod, no čas zahojil aj túto ranu.

Rodičia dievčatka spolu dokážu normálne vychádzať. Daniela dokonca raz za čas odletí s dcérkou aj do Talianska, aby mohla tráviť čas s otcom. Stana zamestnávajú rôzne povinnosti, pre ktoré nevie navštevovať dcérku na Slovensku. Speváčka z dua Twiins už niekoľkokrát prezradila, že futbalista pravidelne komunikuje s Lindou cez internet.

Daniela, Veronika a ich dcérky vyrazili do Neapola aj začiatkom apríla. Stano mal tak možnosť opäť stráviť čas s Lindou. Daniela im spravila milú fotku, na ktorej sa hrajú aj s malou Neou. Nájdete ju vo fotogalérii.

Problémy po rozchode

Rozchod nebol náročný len pre speváčku, ale poznačil aj dievčatko, hoci bola ešte batoľa. Fanúšička si všimla, že Linduška nerozpráva a rozhodla sa nato Twiinsky spýtať. "Linduška slabikovala, keď mala 10 mesiacov. Potom, keď sa udiala dosť dôležitá zmena v živote (rozchod), prestala rozprávať úplne... Všetko ale chápala, rozumela, mala dokonalú gestikuláciu (všetko si ukázala) a 2 mesiace dozadu sa rozrozprávala a snažíme sa zdokonaľovať," priznala dávnejšie pravdu Daniela.

Zašli tiež k odborníčke a dozvedeli sa prekvapivé výsledky. "Zistili, že koreň jazyka je na jednej strane kratší a spôsobuje to ťažšiu výslovnosť. Linduš má tiež jednu stranu panvy nižšie, takže máme fyzio a logopedické cviky, ortopedickú obuv a mala by sa následne zlepšiť aj reč, keď to vycvičíme. Netušila som, že je to takto prepojené," prezradili sestry. Linda už začala chodiť na hipoterapiu, ktorá by jej mala pomôcť.