25. mar. 2023 o 16:00
žani, krsk, Koktejl

Beňová na FOTO ukázala viac, než by ste čakali: Detail dole odhalil divokú minulosť!

placeholder
Europoslankyňa Monika Beňová.
Zdroj: Instagram/ monicabenova

Pod kostýmčekmi skrýva permanentné ozdoby.

Celebrity
25. mar. 2023 o 16:00
Beňová na FOTO ukázala viac, než by ste čakali: Detail dole odhalil divokú minulosť!

Pod kostýmčekmi skrýva permanentné ozdoby.

Možno ste to o našej europoslankyni netušili, no Monike Beňovej (54) koluje v žilách divoká krv. Jej práca vyžaduje určitú etiketu, napriek tomu svoje telo skrášlila hneď niekoľkými tetovaniami. Beňová sa netají tým, že obdivuje tento druh umenia a tiež známych tatérov.

Jedná sa o drobné tetovania, ktoré dokáže ľahko skryť. Za uchom má znamenie leva, v ktorom sa narodila, vnútornú stranu zápästia jej skrášľuje srdiečko a predlaktie budhistická modlitba na ochranu rodiny. Ďalšie si nechala vytetovať na nohu a najnovšie ho vystavila na obdiv sledovateľom na sociálnych sieťach. Obzrieť si ho môžete na záberoch v našej galérii.

Tetovanie však nebolo na fotke podstatné. Beňová sa pochválila, že s dcérkou Leou sa boli po prvý raz pozrieť v škôlke. "V septembri nás to čaká. Už teraz mi je do plaču od dojatia z našej škôlkarky," uviedla v stredu na sociálnych sieťach Beňová. Pridala aj roztomilé fotky s dcérkou Leou v ružových šatách.

Beňová porodila maličkú v novembri 2020. "Tak my vás všetkých pozdravujeme a ďakujeme za podporu a všetko. Leuška si vybrala dnešné ráno 1. 11. 2020 a o 8:30 prišla konečne k mamine a tatinkovi, ktorý bol statočne s nami. Má 48 cm a 2,9 kg, má jamky v líčkach, keď sa usmeje a je to naša okatá srnka," oznámila narodenie svojho druhého potomka Beňová.

Dievčatko má s advokátom Ľubomírom Klčom, na ktorého sa dcérka z dvojice podobá najviac. Monika Beňová má ešte z prvého manželstva syna Martina, ktorý má už tiež svoju rodinku a dcérku. Politička bola vydatá aj za Fedora Flašíka, ale nemali spolu deti.