09. jún. 2023 o 06:00
krsk, Koktejl

Petrana z Ruže pre nevestu po rozchode s Tomášom vracia úder: Nemáte ani tušenia!

placeholder
Petrana prehovorila na sociálnych sieťach.
Zdroj: Instagram/petranagala

Najromantickejšia šou má svoju víťazku. Krátko po finále sa ale všetko náhle zvrtlo.

Celebrity
09. jún. 2023 o 06:00
Petrana z Ruže pre nevestu po rozchode s Tomášom vracia úder: Nemáte ani tušenia!

Najromantickejšia šou má svoju víťazku. Krátko po finále sa ale všetko náhle zvrtlo.

Markizácka nevesta Petrana Galatea Oráčová (21) sa rozhodla reagovať na slová o jej vzťahu s podnikateľom Tomášom Tarrom (29). Atraktívny Slovák dostal v modernejšom pokračovaní Nevesty pre milionára na výber z 18 žien, ktoré postupne spoznával v exotickom Turecku. Vo finále sa rozhodoval medzi Mirkou (26) a Petranou, ktoré nemohli byť odlišnejšie. Boj o Tomášovo srdce v Ruži pre nevestu vyhrala Petrana.

"Petrana, prebudila si vo mne niečo, čo bolo hlboko skryté, už som ani nedúfal, že to niekto dokáže opäť objaviť," povedal vo veľkolepom finále Tomáš. Po tom, čo si vybral mladú študentku, všetko vyzeralo, že majú našliapnuté na dokonalý a harmonický vzťah. O ich šokujúcom rozchode informovala pred pár dňami Petrana na sociálnych sieťach. Fotky nájdete v galérii pod článkom.

K rozpadu vzťahu známej dvojice sa mali začať vyjadrovať aj Petranine sokyne v láske. Počas šou si totiž znepriatelila nejednu krásku. Ako reaguje samotná Petrana?

"Je celkom otravné sa k tomuto zase vyjadrovať, ale už nie sme v reality šou, už sme v realite a toto je môj reálny život. Viem, že niektoré indivíduá sa ani sedem mesiacov po ukončení natáčania nevedia preniesť cez to, že nie sme v reality šou. Keďže na vyjadrovanie dostávajú toľko priestoru a ja ten priestor nemám, tak by som sa vyjadrila aspoň tu," povedala vo videu na sociálnych sieťach.

"Ľudia nevedia, aká ja naozaj som mimo stresovej situácie, mimo nejakej súťaže a takisto mimo vily. Nemáte ani tušenia, ako ja fungujem v reálnom živote a ako fungujem v domácnosti, ako fungujem so svojimi kamarátmi a ako fungujem vo vzťahu. Takisto nemáte ani tušenia, ako Tomáš funguje mimo reality šou. Ako funguje v domácnosti a vo vzťahu a s kamarátmi," vymenovala mladá študentka. S Tomášom má dobrý vzťah aj po rozchode a vzájomne si prajú len to najlepšie.

"To, že niektoré osoby sa tak suverénne vyjadrujú k nášmu rozchodu, keď nepoznajú ani mňa, ani jeho mimo reality šou, mi príde už ozaj cez čiaru a pod úroveň," dodala so smiechom víťazka Ruže pre nevestu.