27. apr. 2024 o 11:00
žani, Koktejl

Mega náklad, Filip Sulík nenechal na Radkovi z Ruže nitku suchú: Toto nech ženích ani nečíta!

Neodpustil si ani vulgarizmy.

Domáce promi
27. apr. 2024 o 11:00
Mega náklad, Filip Sulík nenechal na Radkovi z Ruže nitku suchú: Toto nech ženích ani nečíta!

Neodpustil si ani vulgarizmy.

Podnikateľ Radko Urbanyak (34) spoznal vďaka šou Ruža pre nevestu 18 žien, ktoré zabojovali o jeho srdce. Už od prvej časti druhej série bolo o drámu postarané a diváci často s otvorenými ústami sledujú, čo sa v reality šou deje.

Minimálne jednu časť si pozrel aj Filip Sulík spoločne s Romanou Tabák. Syna exministra zaujímalo, či by chcela nového ženícha. "Pre mňa je nízky," zhodnotila Tabák a neskôr dodala, že je milý. Došlo aj na bodové ohodnotenie Radka. Romana mu dala 7/10 a keď Filip poukázal na to, že má bary, zdvihla číslo na osem a pol. "Za každý bar pol bodu extra," robil si žarty Fiki.

Televízny ženích bol nedávno v Bratislave a viacerým neušlo, že sa išiel zabaviť do známych klubov. Ľudia hneď tasili mobily a videá sa objavili na sociálnych sieťach. Dostali sa aj k mladému Sulíkovi, ktorý je známy tým, že si na internete nedáva servítku pred ústa. Radkovi naložil ako nikto.

"Teraz mi vyskakuje na TikToku, ako sa Radko z Ruže pre nevestu 2 furt j*b* niekde v nejakom nočnom klube. Ty máš 34 rokov, ty k***t! Ty si 34-ročný gádžo, ty chodíš do Trafa? Mne je tento človek tak odporný!" pustil sa do televízneho ženícha. "Kámo, to je tak transparentné, že ty proste teraz, ako si akože slávny, strašne bažíš po pozornosti a chodíš sa ukazovať do každého detského klubu a h**íš si na tom, že sa s tebou fotia. Ty si tak prvoplánový niktoš! Ty máš 34 rokov a tráviš svoje víkendy v kluboch pre deti," pustil sa drsne do Radka Filip.