22. mar. 2023 o 07:30
žani, Koktejl

Z Plačkovej cenníka vám padne sánka: To takéto pálky zarába?!

placeholder
Manželia sa obklopujú luxusom.
Zdroj: Instagram/queen.plackova

Pri tých sumách nejednému sledovateľovi padla sánka.

Celebrity
22. mar. 2023 o 07:30
Z Plačkovej cenníka vám padne sánka: To takéto pálky zarába?!

Pri tých sumách nejednému sledovateľovi padla sánka.

Zuzana Strausz Plačková opäť vyrazila aj s manželom Reném a synčekom Dionkom do Dubaja. Spoločnosť im robí aj mamina influencerky a dobrí kamaráti. Do exotiky vyrazila rodinka už druhýkrát tento rok. Dubajské slnko si užívali naposledy vo februári. Nejednému človeku pri pohľade na zábery z luxusných miest, reštaurácií a obchodov napadá, kedy na to stíhajú zarábať.

Nekorunovaná kráľovná Instagramu podniká na všetkých frontoch. V Bratislave má niekoľko prevádzok a jej logo svieti na kolagéne, čipsoch, chrumkách, ale aj káve. Ďalším zdrojom príjmu je aj samotný profil na sociálnej sieti, kde sa Zuzana pýši 874-tisíc sledovateľmi.

Influencerka chce zo svojej popularity vyťažiť maximum a preto si zháňa aj počas dovolenky nové kšefty. "Ahojte, otváram zopár spoluprác na tento rok pre firmy. Najlepšie dlhodobé spolupráce," odkázala a zverejnila aj svoj cenník, ktorý nájdete v galérii. Firma, ktorá by sa chcela odpromovať na profile Queen Plačkovej si musí pripraviť riadne pálky.

Cenník okamžite vzbudil záujem Slovákov. Na populárnej stránke pre mamičky ho rozoberali ženy, ktoré si do Zuzany rypli. "Čo už jej nesypú kolagény?" smiala sa jedna. "Tak sa to robí ženy," okomentovala cenník ďalšia. Podľa iných je tento svet chorý a dúfajú, že príde doba, kedy skončí celé influencerstvo.

Ich komentáre si všimla aj samotná Plačková, ktorá na ne uštipačne zareagovala. "Nie dievčatá, kolagén ide aj všetko ostatné, ale prečo nezarobiť ďalšieho pol milióna len tak. Lenže to vaše makovice nepochopia. A niekto musí aj zarábať a platiť dane, aby bolo na tie vaše materské," odkázala im.