23. mar. 2023 o 05:30
vmr, Koktejl

Viktor Vincze sa hrdo ukázal s dieťatkom: Pozrite, ako kočíkuje!

placeholder
Slovenský moderátor Viktor Vincze s manželkou Adelou.
Zdroj: instagram/viktorvincze

Sú z nich šťastní rodičia.

Celebrity
23. mar. 2023 o 05:30
Viktor Vincze sa hrdo ukázal s dieťatkom: Pozrite, ako kočíkuje!

Sú z nich šťastní rodičia.

Moderátori a manželia Viktor Vincze a Adela Vinczeová sa koncom minulého roka dočkali. V júni 2017 dvojica spečatila svoju lásku a hneď čelili otázkam o založení rodiny. Viktor krátko po svadbe podstúpil vyšetrenie plodnosti a o výsledky sa podelil verejne. "Kvalita a počet spermií sa u mňa blíži k hranici neplodnosti. Tiež som bol prekvapený. Aj z toho, že muži majú dnes oveľa väčší problém, ako si pripúšťajú," šokoval vtedy úprimnosťou.

Umelé oplodnenie neprichádzalo pre blondínku do úvahy a tak sa napokon rozhodli pre adopciu. Na čakacej listine si pobudli približne dva roky. Pred Vianocami sa však páru splnil ich sen. Konečne sú traja.

Celebritní manželia si rolu rodičov užívajú a aj keď sú pracovne vyťažení najmä počas markizáckej súťaže Let's Dance, s dieťatkom sa snažia tráviť každú možnú chvíľu. Viktor Vincze sa najnovšie na sociálnej sieti pochválil, ako kočíkuje. "Už nech platí ten všeobecný zákaz parkovania na chodníkoch," okomentoval moderátor to, že musel ísť s kočíkom po ceste. Pozrite si video z prechádzky, ktoré pridal na instagram.

Zomlelo sa to rýchlo

Moderátor Viktor Vincze pre televíziu Markíza popísal, ako s manželkou prežívali prvé týždne s novým prírastkom v rodine. O dieťatku dozvedel cestou na predstavenie pod taktovkou Jána Ďurovčíka.

Keďže bábätko prespí celú noc, tak sa máme super. (smiech) Tešíme sa z tejto životnej zmeny, hoci, vzhľadom na prebiehajúci proces, zatiaľ veľmi predbežne a veľmi opatrne. Oficiálne úkony budú trvať mesiace, nechceme preto urobiť nič, čo by ich mohlo narušiť. Zo zákona musíme zachovať mlčanlivosť, preto zatiaľ o dieťati nebudeme zverejňovať žiadne informácie a budeme ho maximálne chrániť,“ prezradil a zároveň uviedol, že s Adelou nečakali, že budú Vianoce a Nový rok oslavovať už traja.

„Pripravené sme nemali nič, celé sa to od úvodného telefonátu z úradu až po príchod malej osoby k nám domov zomlelo veľmi rýchlo, čiže sme okamžite rozhodili kamarátske a bazárové siete a začali všetko narýchlo zháňať. Tak 95 percent všetkej výbavy máme z druhej ruky, takže ekologická misia pokračuje aj v tejto novej zostave, dodal šťastný markizák.