29. máj. 2023 o 07:30
žani, Koktejl

Nespokojný otec Mariána Gáboríka: Kritika Let's Dance!

placeholder
Manželia Gáboríkovci v 9. kole Let's Dance.
Zdroj: TV Markíza

Každý mal v Let's Dance svojho favorita.

Celebrity
29. máj. 2023 o 07:30
Nespokojný otec Mariána Gáboríka: Kritika Let's Dance!

Každý mal v Let's Dance svojho favorita.

Z výhry sa napokon tešila dvojica Jana Kovalčíková a Vilém Šír. Medzi horúcich favoritov patril aj manželský pár Marián Gáborík a Ivana Gáborík. Bývalý hokejista na parkete všetkým vyrážal dych a predvádzal kreácie, aké od športovca nikto nečakal. Ich cesta sa napokon skončila pred bránami finále.

Tanečná šou bola podľa športovca super jazda. Vôbec ho nemrzí, že sa nedostali až do finále. "Je to tak ako to malo byť. Ukončili sme to na takej dobrej note. Aj poslednú cha-chu, čo sme mali rozstrel sme si perfektne užili. Možno aj keby sme sa dostali ďalej, tak už pocitovo neviem, či by som sa cítil oprávnený tam byť," uviedol Majo po tanečnej šou.

Azda najväčšími fanúšikmi dvojice boli ich rodičia. Tí Mariánovi sa prišli pozrieť aj na jeden tréning pred kolom, v ktorom im venovali tanec. Bolo to veľmi emotívne. "Nebol by som, kým som, bez vás. Veľa ste museli obetovať, či už to bol čas, či už to boli financie. Viem, akí ste boli do toho zanietení, keď som hrával. A viem, akí ste zanietení teraz, keď tancujem," povedal Gáborík rodičom. Jeho mame od dojatia vypadla aj slzička.

Na to jeho otec uviedol, že je to ako predtým. Tiež žili v očakávaní a tešili sa. Nie je pre nich dôležité, či hrá hokej, tancuje, alebo je mediálne známy, podľa jeho otca záleží len na tom, že v prvom rade je ich syn.

Pridala sa aj manželka Ivana. "S takou veľkou pokorou stále vníma, čo všetko pre neho robia. Človek si vlastne uvedomí, že aké je dôležité, keď sa rodina drží pokope a podporuje sa," uviedla so slzami dojatia a plačom v hlase, na čo ju Marián objal a pobozkal.

A kým Marián berie vypadnutie v semifinále s nadhľadom, jeho ocino Pavol by mu najradšej doprial výhru. Pravidlá súťaže by sa podľa neho mali zmeniť. "Mali by to robiť ako vo Švédsku, kde vyhral bývalý lyžiar Ingemar Stenmark. Ale u nás rok čo rok vyhrávajú súťažiaci, ktorí vedeli tancovať už pred príchodom do súťaže,“ posťažoval sa trochu v rozhovore pre Plus sedem dní.