12. aug. 2022 o 04:00
žani, Koktejl

Slovenský exmoderátor bojuje v nemocnici o život, lekári nemali na výber: Amputácia!

placeholder
Daga ratovali leteckí záchranári.
Zdroj: Instagram/dagpalovic, PZSR

Bývalý moderátor bojuje po nehode o život.

Domáce správy
12. aug. 2022 o 04:00
Slovenský exmoderátor bojuje v nemocnici o život, lekári nemali na výber: Amputácia!

Bývalý moderátor bojuje po nehode o život.

V utorok v podvečerných hodinách došlo k dopravnej nehode medzi Šahami a Preseľanmi nad Ipľom v okrese Levice. Ťažko sa pri nej zranil 47-ročný motorkár. Noviny.sk zistili totožnosť zraneného, ide o bývalého moderátora a profesionálneho hráča pokru Daga Paloviča.

Podľa informácie Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre 28-ročný vodič vozidla Opel Astra pravdepodobne nedodržal bezpečnú vzdialenosť a narazil do pred ním idúceho motocykla Yamaha. Náraz vymrštil motorkára na čelné sklo auta, odtiaľ spadol na cestu pred auto. S ťažkými zraneniami bol prevezený vrtuľníkom do Fakultnej nemocnice v Nitre.

"Mal poruchy vedomia a vážne zranenia tela, záchranári ho napojili na umelú pľúcnu ventiláciu," uviedla pre televíziu Joj manažérka Air transport Europe Zuzana Turočeková. Hovorkyňa FN Nitra Tatiana Kubinec doplnila, že pacientov stav je veľmi vážny. Lekári ho uviedli do umelého spánku a podľa informácií Nového Času mu museli okamžite amputovať nohu. V danej veci začali policajti trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví.

Nehoda šokovala aj futbalistu Juraja Kucku (35), ktorý poslal kamarátovi odkaz do nemocnice. "Šaman, bojuj ako len ty vieš. Myslíme na teba a posielame ti pozitívnu energiu," napísal na Instagrame dlhoročný slovenský reprezentant.