23. mar. 2023 o 06:19
krsk, Koktejl

Šok v Let's Dance: Stopka pre ďalšiu hviezdu šou?!

placeholder
Tanečné páry v šou Let's Dance.
Zdroj: Kristína Torjai

Neprítomnosť tejto hviezdy prekvapí všetkých.

Celebrity
23. mar. 2023 o 06:19
Šok v Let's Dance: Stopka pre ďalšiu hviezdu šou?!

Neprítomnosť tejto hviezdy prekvapí všetkých.

Toto nečakal nikto! Po šokujúcich vypadnutiach účinkujúcich, odstúpení speváčky Márie Čírovej pre zranenie či náhlej chorobe Cimmarovej tanečnej partnerky je tu ďalšie prekvapenie. Ako informuje štvrtková titulka denníka Nový Čas, paraolympionička Henrieta Farkašová (36) v ďalšom nedeľnom kole Let´s Dance nevystúpi. Farkašová sa podľa denníka nakazila koronavírusom.

"Žiaľ, nakazila som sa koronavírusom a necítim sa dobre. Namiesto tréningov tak ležím doma v posteli a liečim sa. Je mi ľúto, že v nedeľu nebudem môcť tancovať. Mala som aj teplotu, mám zasiahnuté priedušky, hrdlo. Bolí ma celé telo," uviedla Novému Času Henrieta.

Zranená Čírová

Ubolená speváčka minulý týždeň poslala svojim fanúšikom odkaz, kde vysvetlila nepríjemné zranenie. "Na chrbtici pod rebrom mi niečo puklo, ako keď si pukáte v prste. Taká bolesť, tak to vystreľovalo nekonečne. Tak som si musela okamžite ľahnúť. Ja som bojovník a keď budete na mňa myslieť a posielať dobrú energiu, tak sa z toho čím skôr dostanem," povedala ešte s nádejou. Potom si však Mária vypočula nekompromisné slová lekára.

Ku koncu účinkovania v Let's Dance sa vyjadrila aj prostredníctvom obrazoviek. "Veľmi by som teraz chcela stáť s vami na tanečnom parkete a užiť si jeden z tých tancov, ktoré som si chcela užiť, či už je to rumba, tango, paso doble, ale život to chcel inak. Pre moje zranenie musím Let's Dance opustiť. Svoje som si už odplakala, ale musím sa posunúť ďalej," vyznala sa z pocitov speváčka. Ostatným súťažiacim odkázala, nech si užijú každý jeden tanec aj za ňu.

Miesto speváčky nastúpil moderátor Vratko Sirági spolu s tanečnicou Annou Riebauerovou.

Výmena tanečnej partnerky

Tohtoročnú sériu Let's Dance sprevádzajú viaceré nepríjemnosti. Tanečná partnerka Maria Cimarra, Vanda Poláková, sa nakazila koronavírusom, preto dostal slávny Kubánec náhradu. Ako prvý tanec s Vanesou Indrovou predviedla hviezda telenovely tanec Paso doble na motív filmu Desperado.

Šokujúce vypadnutia

Po Victorovi Ibarovi a Simone Brecíkovej, ktorí vypadli ako prví, nasledovala zranená Čírová a vo filmovom kole sa so súťažou rozlúčil pár Milan Zimnýkoval a Radka Britaňáková.