20. jún. 2023 o 16:00
krsk, Koktejl

O tomto netušil nikto, odhalenie speváčky Mamby: Šikanovala ma!

placeholder
Speváčka Mamba Dasha Šarközyová.
Zdroj: Marek Orihel

Známa speváčka nemala na ružiach ustlané.

Domáce promi
20. jún. 2023 o 16:00
O tomto netušil nikto, odhalenie speváčky Mamby: Šikanovala ma!

Známa speváčka nemala na ružiach ustlané.

Mamba Dasha Šarközyová (35) tvorí s tanečníkom Martinom Rakickým (31) alias Tonym Poruchom dokonalý pár od roku 2015. Dvojica spolu vychováva milovaného synčeka Manola. Úspešná Slovenka si v minulosti prešla neľahkým obdobím, keď ju na škole šikanovali. O tejto skúsenosti porozprávala fanúšikom na Instagrame po tom, čo zdieľala príspevky so svojimi piesňami.

"Inak, taká sranda, ktorú som si dneska uvedomila, že normálne ja spätne niektoré svoje pesničky neznášam. Z duše. Že to počúvam a hovorím si ...Keby som nepoznala to dievča, tak by som si strašne zlé veci o nej myslela, by som si povedala - čo ti šibe? Ty si úplne mimo," uviedla Mamba. Odhalenie, ktoré prišlo, však nečakal nikto.

"Napríklad jedna z tých pesničiek je Som v pohode. Je to hrozná pesnička, čistý egotrip. Ale! Ja som tú pesničku napísala na základe toho, že ma niekto šikanoval, konkrétna Sylvia ma šikanovala na základnej škole a vo mne to tak strašne zostalo ako blok celoživotný, že som sa potrebovala z toho vypísať a toto je odkaz jej," vysvetlila vo videu.

Malo to byť intenzívne a trvať niekoľko rokov. "Dnes sa za tú pesničku normálne hanbím, lebo je to des. Ale moja duša očividne túto očistu potrebovala. Tak dodatočne, prepáčte za tento počin," dodala na záver hviezda slovenských muzikálov.