13. apr. 2024 o 15:00
jž, Koktejl

Kollárova Laura zverejnila FOTO svojich správ: Pozrite, ako má pomenovaného Borisa!

placeholder
Medzi Borisom Kollárom a Laurou to je vážne.
Zdroj: Instagram/_leyla.lv

Všimli ste si to aj vy?

Domáce promi
13. apr. 2024 o 15:00
Kollárova Laura zverejnila FOTO svojich správ: Pozrite, ako má pomenovaného Borisa!

Všimli ste si to aj vy?

Expolitika Borisa Kollára (58) si omotala okolo prstu krásna blondínka Laura Vizváryová, ktorá mu v lete 2023 porodila synčeka Abnera. Dvojica teraz trávi väčšinu času spolu. Chodia spolu na dovolenky do zahraničia, strávili spolu Silvester na Donovaloch a jeden druhému robili sprievod pri estetických zákrokoch.

Kollár si bol dať začiatkom roka nastreliť vlasy v Turecku a podľa jeho slov to bol nápad Laury, ktorá mu zákrok dokonca dala ako darček na Vianoce. Naopak Laura bola prednedávnom v Dubaji na rhinoplastike a septoplastike - teda plastickej operácii nosa. Nešlo len o klasické skrášlenie tvaru nosa, ale trápili ju zdravotné problémy. Ako prezradila na sociálnej sieti, Boris sa veľmi bál, že sa nezobudí z narkózy. Všetko však dobre dopadlo.

Zo slov Borisa je jasné, že je medzi nimi silnejšie puto. "Čo tu robím? Mám takú priateľku, ktorá je strašne despotická, panovačná a rozkazuje mi. Najprv sa postarala o to, aby som stratil všetkých kamarátov, potom vyhlásila, že ona je jediný môj kamarát a povedala, že dnes sa ide sem. Takže som tu," hovoril s humorom Boris na Valentína v relácii Smotánka zatiaľ čo sa Laura na jeho slovách poriadne zabávala.

Laura si na sociálnej sieti pochvaľovala práve doktora, u ktorého bola na plastickej operácii. "Naozaj som sa ešte nikdy nestretla s profesionálnym a starostlivým tímom, ako u Dr. Ivanchuka! Celý deň so mnou komunikujú - ešte mám zopár termínov u doktora a teším sa na výsledok!" napísala k snímke obrazovky svojich správ. Bystrému oku neunikne konverzácia práve s Borisom. Pri jeho fotke svieti prezývka "láska" doplnená červeným srdiečkom. Snímku nájdete v galérii.