Celebrity
photo Foto
video Video
18. mar. 2023 o 06:00
vmr, Koktejl

Čo sa deje u Bezdedovcov týždeň po svadbe? Pravá tvár ich manželstva!

placeholder
Manželia Bezdedovci.
Zdroj: instagram/ivanabezdeda

Už týždeň sú z nich manželia.

Celebrity
18. mar. 2023 o 06:00
Čo sa deje u Bezdedovcov týždeň po svadbe? Pravá tvár ich manželstva!

Už týždeň sú z nich manželia.

Minulú sobotu spevák a exsuperstárista Tomáš Bezdeda po 11 mesiacoch vzťahu povedal áno svojej krásnej Ivane. "Budem ťa milovať navždy!!! Ste moje všetko," napísal šťastný ženích na sociálnu sieť krátko po svadbe s tým, že naznačil, že im onedlho pribudne nový člen rodiny. Zároveň zdieľal záber svojej manželky s tehotenským bruškom. Neskôr odhalili, že čakajú synčeka.

Aj týždeň po svadbe sú mladomanželia šťastní ako počas ich veľkého dňa. Tomáš a Ivana si teraz užívajú takzvanú svadobnú cestu. Zamilovaná dvojica sa o šťastné momenty zo svojho života delí aj s fanúšikmi na sociálnej sieti a inak tomu nebolo ani teraz. Budúci rodičia oddychujú na Martinských holiach a užívajú si dokonalú romantiku, ktorá sála z každej fotky, ktorú zverejnili.

Dvojica však nezabudla pripojiť aj jeden vtipný záber. "Tá posledná nemala byť moja?" okomentoval Tomáš fotku, kde jeho tehuľka dojedá poslednú parenú buchtu. Fotky nájdete v galérii pod článkom.

Okamžitá reakcia Adely

Po zverejnení radostnej správy o tehotenstve sa ihneď pretrhlo vrece s gratuláciami aj od mnohých známych osobností. Hneď prvou bola jeho expriateľka Adela Vinczeová. "Jeeej Toško, to je nádhera. Nech ste vždy šťastní," okomentovala moderátorka a pridali sa k nej ďalšie známe tváre. Ku gratuláciám sa pripojila aj exfarmárka Lucia Mokráňová či herečka Kristína Tormová.

"Krásni ste, blahoželám," napísala k príspevku moderátorka Marianna Ďurianová. "Nech ste šťastní," zaželala novomanželom a budúcim rodičom herečka Zuzana Vačková. "Malý princ našiel svoju princeznú," napísal Tomášov kolega zo Superstar Miro Jaroš.