20. jan. 2024 o 11:00
žani, Koktejl

Štefan Skrúcaný na rovinu o Marike Gombitovej: Takáto je v súkromí!

placeholder
Skrúcaný na jednom pódiu s Gombitovou.
Zdroj: Kristína Torjai, TASR/Jakub Kotian

Hneď dvakrát budú spolu účinkovať na jednom pódiu.

Domáce promi
20. jan. 2024 o 11:00
Štefan Skrúcaný na rovinu o Marike Gombitovej: Takáto je v súkromí!

Hneď dvakrát budú spolu účinkovať na jednom pódiu.

Štefan Skrúcaný (63) celé roky bavil Slovákov z televíznych obrazoviek. Ostrieľaný moderátor, zabávač a spevák sa aktuálne venuje najmä akciám a jeho vystúpenia sa stále tešia veľkej popularite. Počas svojej kariéry zmenil prístup k príprave. "S vekom ide aj zodpovednosť, kedysi dávno som chodieval na akcie, kde som sa hodinu pred začiatkom pozrel, o čo ide, vyrábate mäso alebo topánky… Dnes už sa pripravujem a vždy viem, čo idem, kam idem, často viem o ľuďoch či firme prakticky všetko," porozprával pre topky.sk.

Manžel moderátorky Eriky Judínyovej teraz predvedie svoje umenie v pražskej O2 aréne. Postará sa o moderovanie koncertov legendárnej Mariky Gombitovej, ktoré sú naplánované na 16. a 30. januára. Skrúcaný to považuje za česť. So speváčkou sa poznajú roky a dokonca o nej niečo prezradil. "Marika je spirituálny, pocitový, emočný človek. Tam je dôležité nielen medzi nami najbližšími okolo Mariky, jej hudobných hostí, mňa a tímu, ale aj v hľadisku, aby bola spoločná emócia," odhalil Skrúcaný.

Do Prahy sa Gombitová vráti po rokoch a pre českých a slovenských fanúšikov pripravila veľkú výpravnú scénu a hviezdnych hostí. Na pódium sa s Marikou postaví Ondrej Kandráč či Felix Slováček. Študentská láska, Vyznanie, Šaty, Cukráreň na dlani námestia, Ži a nechaj žiť, Územie zázrakov, Správne dievča, Adresa Ja, adresa Ty, Paradiso, Koloseum, Zem menom Láska, to je len malý výpočet skladieb, ktoré Gombitová so skupinou a s hosťami pripravuje na exkluzívne koncerty.