10. apr. 2024 o 07:30
žani, Koktejl

Za Tinou prišiel na Let's Dance expartner: Spoločná FOTO s otcom jej syna!

placeholder
Šieste kolo Let's Dance: Tina a Vilém Šír
Zdroj: TV Markíza

Pochválila sa ich spoločnou fotkou.

Domáce promi
10. apr. 2024 o 07:30
Za Tinou prišiel na Let's Dance expartner: Spoločná FOTO s otcom jej syna!

Pochválila sa ich spoločnou fotkou.

Speváčka Martina Kmeťová (40), ktorú všetci poznajú ako Tinu, prekonáva v Let's Dance samú seba. V šoku sú aj jej najbližší. Poznajú ju ako popovú a R&B divu milujúcu twerk a zrazu sa premenila na vznešenú labuť. V šiestom kole zahviezdili s tanečným partnerom Vilémom Šírom so slowfoxom. Porota speváčku vychválila a označila vystúpenie za jej najlepší tanec.

"Cítila som sa ako čokoládová Elza. Za pár dní sa naučiť niečo, čo ste nikdy predtým nerobili a v podstate ani nevideli naživo, je pozvanie od života na plnú koncentráciu na prítomnosť. Iba vtedy je šanca rozumieť, vnímať a učiť sa. Vildík je prísny, lebo mi tým vytvára priestor, aby som každý deň prekonala svoj nový objavený level a odomkla ďalší potenciál. Ďakujem ti za včerajšie “rande”" okomentovala posledný tanec na Instagrame.

Tina sa so slowfoxom pretancovala už do siedmeho kola, z čoho je veľmi šťastná. Neposúvajú ju len známky od porotcov, ale aj SMS hlasy od priaznivcov, ktorých má neúrekom. Do veľkej fanúšikovskej základne patria manželia Jasmina Alagič a Patrik Rytmus Vrbovský, ale aj jej expartner futbalista Richard Lásik (31). Kolo venované hudobným ikonám si prišiel pozrieť osobne. "Včera nás prišiel podporiť aj “veľký Leo”," napísala speváčka k ich spoločnej fotke. S futbalistom majú jedenásťročného synčeka Lea.

Okrem neho má aj mladšiu dcéru Tiu Liliannu (9), ktorú mnohí prezývajú Anička. Porodila ju raperovi Michaelovi Kmeťovi (37) alias Separovi. Manželstvo im nevyšlo a rozviedli sa v roku 2021. Umelec má po boku novú partnerku, influencerku Cynthiu Tóthovú (24). Hoci to viacerých prekvapilo, s Tinou majú výborný vzťah. Mladá žena sa objavila v hľadisku počas štvrtého kola, nakoľko robila spoločnosť Leovi a Aničke. "A ešte ďakujem Cynthii, že si našla čas priviezť a odviezť toto moje čokoládové kombo," odkázala jej s vďakou cez sociálnu sieť.