19. mar. 2023 o 20:00
emd, Koktejl

Myslela, že všetci zízajú, lebo je sexi, až potom si všimla svoj rozkrok: Hanba na sto rokov!

placeholder
Isabella si na módu potrpí.
Zdroj: Instagram/isabellacarrr

Svoj omyl si uvedomila až keď bolo neskoro.

Zahraničie
19. mar. 2023 o 20:00
Myslela, že všetci zízajú, lebo je sexi, až potom si všimla svoj rozkrok: Hanba na sto rokov!

Svoj omyl si uvedomila až keď bolo neskoro.

Žena, ktorá chcela vyzerať elegantne a štýlovo na nóbl večeri, zostala zhrozená, keď zistila, že šaty, ktoré mala oblečené, jej spôsobili veľký problém, píše The Sun. Isabella sa na TikToku podelila o video, v ktorom ukázala biele čipkované maxi šaty, pričom si rukami zakrývala svoj rozkrok. "

Myslela som si, že všetci v reštaurácii na mňa pozerajú, pretože nemôžu uveriť, ako sexi vyzerám… Ale moje šaty boli v skutočnosti úplne priesvitné a nemala som na sebe spodnú bielizeň. Toto sú tie šaty, o ktorých je reč," uviedla zhrozená Isabella.

Množstvo ľudí sa v sekcii komentárov pýtalo, prečo na sebe nemala spodnú bielizeň, keď sa išla zabávať do mesta, a tak im odpovedala v ďalšom videu. "Počúvajte, spodnú bielizeň nosím 99,9 % času. Milujem spodnú bielizeň. Ale niekedy si oblečiem šaty alebo iný kúsok oblečenia, kde to jednoducho nejde, pretože by to bolo vidieť. A ak chcete, aby ten kúsok vyzeral dokonale, musíte obetovať svoju túžbu nosiť spodnú bielizeň," uviedla.

Povedala, že aj keď by nikdy nešla bez spodnej bielizne, keď má na sebe krátku sukňu alebo mini šaty, biele čipkované šaty mali maxi dĺžku a boli z hrubého materiálu. "Tak som si povedala, že je to dobré, všetko je skryté. Lenže som si neuvedomila, že sú priehľadné, pretože som sa obliekala v aute, meškala som na večeru v jednej veľmi peknej talianskej reštaurácii a veľmi som sa tešila, že budem vyzerať dobre, takže som mala paniku, ponáhľala som sa. Až keď som prišla do reštaurácie a bolo tam veľmi jasné osvetlenie, uvedomila som si, že som to pokazila. Dobre?" vysvetlila Isabella celú situáciu ohľadom šiat.

"Čo si urobila potom, keď si to zistila?" opýtala sa jedna osoba v komentároch. "Môj priateľ mal našťastie obrovský sveter, tak mi ho dal, aby som si ho mohla obliecť a zakryť sa!" odpovedala mladá žena. "Bezšvová spodná bielizeň existuje, je to omnoho hygienickejšie," okomentoval video niekto ďalší.

"Hovorím to pre tvoje vlastné dobro!" pridal sa niekto iný. "Bez podprsenky je to v poriadku, ale bez nohavičiek?!!! To je také nehygienické," napísal ďalší komentujúci. "Nikdy nemôžeš ísť na verejnosť bez nohavičiek..." pohoršovala sa iná žena. "Aby som bola úprimná, mojou prioritou je, aby oblečenie vyzeralo dobre, krása je bolesť a móda je nepohodlie," odpovedala Isabella na kritické komentáre.