19. apr. 2024 o 11:00
žani, TASR, Koktejl

Kormúthová sa vykašlala na byt v Dubaji: Vyplávalo na povrch všetko, čo sa skrývalo pod pozlátkom!

placeholder
Exmoderátorka Kristína Kormúthová zvažovala kúpu nehnuteľnosti v Dubaji.
Zdroj: Instagram/kristina_kormuthova

Mnohí majitelia sa musia chytať za hlavy.

Domáce promi
19. apr. 2024 o 11:00
Kormúthová sa vykašlala na byt v Dubaji: Vyplávalo na povrch všetko, čo sa skrývalo pod pozlátkom!

Mnohí majitelia sa musia chytať za hlavy.

Silné búrky sa v utorok prehnali Spojenými arabskými emirátmi (SAE). Prudký lejak v priebehu niekoľkých hodín zaplavil úseky diaľnic, ulice a rušné letisko v Dubaji. Miestne média označili silný dážď za "historickú poveternostnú udalosť", ktorá prekonala "všetko, čo bolo v krajine zdokumentované od začiatku meteorologických meraní v roku 1949".

Dubaj je obľúbenou dovolenkovou aj investičnou destináciou viacerých slovenských celebrít. Nie je žiadnym tajomstvom, že apartmán si v meste luxusu kúpili Zuzana Strausz Plačková, Jasmina Alagič s Patrikom Rytmusom Vrbovským a najnovšie sa úlovkom chválil Filip Jovanovič alias Jovinečko a Bianka Rumanová.

Po nehnuteľnosti v Emirátoch poškuľovala aj exmoderátorka Kristína Kormúthová. Po pohrome, ktorá tu po lejaku nastala, si to rýchlo rozmyslela. "Keď vie dážď zničiť aj takú budovu, akou je Mall of the Emirates, tak čo to urobí s tými investičnými bytmi postavenými za 3,2,1..." poznamenala s tým, že sa jej opäť potvrdilo, že nie je všetko zlato, čo sa blyští.

"Všetko postavené z papiera alebo ako kamarátka hovorí, zo sopľa. Aj preto sú tam tie byty "také lacné"," rypla si. "Veľmi mi je ľúto každého, kto utrpel škody. Zničené domy, zničené autá, ja len dúfam, že sa nikomu nič nestalo," dodala Kormúthová, ktorá sa napokon rozhodla investovať na Slovensku.

"Po včerajšej búrke v Dubaji, po ktorej vyplávalo doslova a do písmena na povrch všetko to, čo sa skrývalo pod pozlátkom, som si opäť len potvrdila teóriu, že doma, je doma. A že pri investícii do nehnuteľnosti je fajn poznať developera, jeho predošlé projekty a v prípade akýchkoľvek sťažností vedieť, na ktoré dvere môžeš po búrke zaklopať. Tiež je vždy výhoda investovať v krajine, kde poznáš zákony, ktoré sa nemenia každý mesiac tak, ako vyhovuje panovníkovi," objasnila svoje rozhodnutie sledovateľom.