12. júl. 2023 o 07:30
žani, Koktejl

Zamilovaná Dara Rolins to povedala na plné ústa: Dúfam, že Pavlík bude mať dosť peňazí!

placeholder
Speváčka Dara Rolins prežíva radostné obdobie.
Zdroj: Instagram/dararolins_vermi

Letné plány nenaruší ani stavba domu.

Domáce promi
12. júl. 2023 o 07:30
Zamilovaná Dara Rolins to povedala na plné ústa: Dúfam, že Pavlík bude mať dosť peňazí!

Letné plány nenaruší ani stavba domu.

Dara Rolins (50) už viac ako rok a pol žiari šťastím pri bývalom futbalistovi Pavlovi Nedvědovi (50). Na svadbu síce nemajú ani pomyslenie, no dvojica si začala budovať svoj spoločný život. Kúpili si pozemok v Taliansku, kde im rastie nová nehnuteľnosť s dokonalým výhľadom a druhé hniezdočko lásky by si mali vybudovať v Prahe.

Obľúbená speváčka vzťah najskôr tajila, no tie dni sú dávno preč a na Instagram vešia jednu zamilovanú fotku za druhou. Najnovšie sa pochválila aj zábermi z Talianska, na ktorých sa im črtá nové bývanie. "Na kontrole "u nás doma"," napísala Dara. Fotky nájdete v galérii na konci článku.

I keď väčšina Slovákov a Čechov môže počas výstavby na nejakú dovolenku zabudnúť, prominentná dvojica to riešiť nemusí. Ako prezradila speváčka pre iDnes.cz, najprv pôjdu na Sardíniu a v auguste zamieria do Miami. "Ja si myslím, že rozpočty na dovolenky majú riešiť muži. Takže dúfam, že Pavlík bude mať dosť peňazí na jedlo a dobré víno. To je všetko, čo ma na dovolenke zaujíma," zhodnotila hviezda.

Dara v rozhovore zhodnotila aj to, ako sa o seba exšportovec stará. Sama je v dokonalej forme a na 50 zďaleka nevyzerá. "Pokiaľ hovorím o svojom priateľovi, tak ma baví to, že je to jednoducho naozajstný chlap. To, že veľa športuje, má rád dobré víno. A ako som už hovorila, že to pri tom zrkadle nejako zvlášť nepreháňa. Pavel to nijak významne s ničím nepreháňa. Ja úplné metrosexuálov vlastne nemusím. To si myslím, že do toho heteráckeho sveta jednoducho ... Viete čo, stačí, že ja pri tom zrkadle trávim veľa času," dodala.