29. máj. 2023 o 20:00
emd, Koktejl

Mladučká nevesta († 19) zomrela len pár hodín pred svadbou: Brutálny koniec!

placeholder
Paige bola dobré a láskavé dievča a na svoju svadbu sa veľmi tešila.
Zdroj: https://www.facebook.com/photo/?fbid=816870946426488&set=a.741865760593674

Nastávajúca nevesta sa svojej vytúženej svadby nedočkala.

Zahraničie
29. máj. 2023 o 20:00
Mladučká nevesta († 19) zomrela len pár hodín pred svadbou: Brutálny koniec!

Nastávajúca nevesta sa svojej vytúženej svadby nedočkala.

Len 19-ročná Paige Ruddy spala na druhom poschodí domu v meste Reedsburg v štáte Wisconsin, keď ho 23. mája okolo štvrtej hodiny ráno zachvátili plamene. Paige sa mala vydať za svojho snúbenca Logana Mitchella-Cartera, ktorý teraz plánuje jej pohreb, informuje Daily Mail. Paige na druhý deň vyhlásili za mŕtvu následkom krvácania do mozgu spôsobeného vdýchnutím dymu.

V dome neboli žiadne požiarne hlásiče, takže Paige nemala poňatia, že sa niečo deje. V dome žila so svojím snúbencom a jeho starými rodičmi, ale nie je jasné, či medzi tromi ľuďmi, ktorí vyviazli bez zranení, boli práve oni. Keď na miesto požiaru dorazili hasiči, rozbili okno na druhom poschodí. Žiaľ, mladá nevesta neskôr zomrela v nemocnici.

Rodinní príslušníci so zlomeným srdcom spomínajú na tínedžerku ako na niekoho, koho ste vždy potrebovali vo svojom živote. "Bola jednoducho vzácnym človekom. Nebolo na nej nič, čo by ste nemali radi," povedala jej teta Holly podľa spravodajského portálu 13 News. Príčinu požiaru stále vyšetrujú, ale polícia predpokladá, že nešlo o úmyselné zavinenie.

Budúcu nevestu delilo len pár hodín od svadby so svojou životnou láskou. Podľa tety obete Holly si zaľúbenci niekoľko hodín pred požiarom súkromne vymenili svoje sľuby. Na druhý deň mali obklopení blízkou rodinou uzavrieť manželstvo v budove súdu v okrese Sauk. Na stránke GoFundMe rodina založila zbierku určenú na pokrytie výdavkov na nemocničnú starostlivosť a pohreb a vyjadrila smútok za zosnulým dievčaťom.

"V pondelok večer išla rodina Ruddyovcov v Reedsburgu vo Wisconsine spať nadšená, že sa zúčastní na malom svadobnom obrade Paige Ruddya Logana Mitchella-Cartera. Namiesto toho ich zobudila polícia a oznámila im, že došlo k požiaru," napísala organizátorka zbierky Brea Behn.

Na Paige všetci spomínajú ako na nesebeckú a plnú života odo dňa jej narodenia. Bola milá, zábavná a podľa jej rodiny mala veľa odvahy. Paige vždy tvrdo pracovala na všetkom, čo robila. Robila všetky bežné veci, ale aj veci navyše.

Pár šetril na kúpu vlastného domu. Zaľúbenci sa plánovali odsťahovať z rodinného domu a Paige mala navyše na jeseň nastúpiť na univerzitu, aby sa stala veterinárnou techničkou.