11. mar. 2023 o 13:00
krsk, Koktejl

Cibulková ukázala bruško: Okamžitá reakcia Plačkovej! Zuzana, myslíš to vážne?

placeholder
Video bývalej tenistky okomentovala Plačková.
Zdroj: Instagram/queen.plackova, Instagram/domicibulkova

Bývalá slovenská tenistka sa čoskoro stane dvojnásobnou mamou.

Celebrity
11. mar. 2023 o 13:00
Cibulková ukázala bruško: Okamžitá reakcia Plačkovej! Zuzana, myslíš to vážne?

Bývalá slovenská tenistka sa čoskoro stane dvojnásobnou mamou.

Kým sa Dominike Cibulkovej (33) mamičkovské povinnosti neznásobia, užíva si ešte v spoločnosti, ako to bolo napríklad v nedeľu, keď sa posadila medzi divákov šou Let´s Dance. Ako však badať z najnovších záberov bruška, ani sa nenazdá a bude držať svoju malú princeznú.

Zo synčeka Jakubka, ktorý sa jej a manželovi Michalovi Navarovi narodil po takmer štyroch rokoch manželstva, tak urobí veľkého bračeka. Prvorodeného Jakubka priviedla na svet v bezpečí súkromnej rakúskej kliniky 14. júna 2020.

Cibulková pri druhom tehotenstve naskočila na trend slávnych mamičiek a bruško viac nezahaľuje. Jedno z jej videí s nostalgiou okomentovala aj influencerka Zuzana Strausz Plačková (31). "Ja keď vidím to bruško, chcem byť tehotná," priznala v komentároch pod videom Cibulkovej.

Nebráni sa bábätku

Plačková minulý rok priviedla na svet syna Dionka a na vlastnej koži okúsila radosti a strasti materstva. S manželom Reném si rodičovstvo užívajú až tak, že dospeli k ďalšiemu vážnemu rozhodnutiu, ktoré si rovno určili za predsavzatie do roka 2023.

"Nádherný Nový rok, nádherný Silvester v kruhu ľudí, ktorých mám najradšej. Tak úplne som si to užila, nechcela som byť ani na Instagrame, venovala som sa skôr svojmu okoliu a užívala som si to," popísala svoje silvestrovské oslavy na začiatku roka známa brunetka. Neskôr však načrtla aj chúlostivú tému. "Ja mám dneska posledný deň, kedy že môžem žrať všetko a môžem žrať mäso," vysvetlila s tým, že od nasledujúceho dňa ide na ajurvédu, ktorú dostala pod stromček.

"Idem očistiť svoje telo, dušu, všetko, aby som sa mohla postupne pripravovať na to, že by som chcela ďalšie bábätko. Idem sa dať dokopy po prvom pôrode a pripraviť svoje telo možno na ďalšie. Deti sú radosť, takže čím viac, tým lepšie," priznala dojatá Zuzana.