20. apr. 2024 o 11:00
jž, Koktejl

Kollárova partnerka Laura prekvapuje: Zverejnila FOTO s tehotenským bruškom!

placeholder
Podnikateľka Laura Vizváryová zverejnila fotku, keď prenášala.
Zdroj: Instagram/_leyla.lv

Veľmi jej to pristane.

Domáce promi
20. apr. 2024 o 11:00
Kollárova partnerka Laura prekvapuje: Zverejnila FOTO s tehotenským bruškom!

Veľmi jej to pristane.

Bývalý predseda NR SR Boris Kollár (58) je známy multiotecko. Podľa potvrdených informácií má 13 detí s 11 ženami. Boris však v podcaste Legendárne snami pred časom priznal, že táto informácia je približne dva roky stará, no nechcel prezradiť aktuálne čísla. Často sa na verejnosť dostávajú informácie, že Boris má mať opäť ďalšie dieťa. Potomka číslo 16 mu mala minulý rok porodiť o viac ako 30 rokov mladšia východniarka Vanessa Hrubovčáková.

Boris teraz trávi väčšinu času s úspešnou podnikateľkou Laurou Vizváryovou a zdá sa, že je to medzi nimi naozaj vážne. Laura mu v júli 2023 porodila rozkošného Abnerka. Odvtedy trávia väčšinu času spolu. Pravidelne spolu cestujú do zahraničia, no Laura zdieľa aj súkromné momenty z ich životov, napríklad, keď jej Boris pripravil raňajky.

Dvojica sa teraz nachádza opäť v Dubaji, ktorý je pre nich už druhým domovom. Laura aj Boris dali možnosť svojim sledovateľom na sociálnej sieti napísať, akú fotku chcú vidieť. Laura zverejnila fotky z mladosti, počas športovania, fotku svojho staršieho synčeka Peťka, keď bol bábätko ale aj snímku, kde je podľa nej Boris najkrajší. Jeden zo sledovateľov jej napísal, nech ukáže fotku, keď bola tehotná. "Tu som už prenášala," napísala k snímke, ktorú nájdete v galérii.