13. mar. 2024 o 11:53
vmr, Koktejl

Zomrel známy futbalista († 40): Smrť prišla dva týždne po vlastnej svadbe!

placeholder
Známy futbalista zomrel vo veku 40 rokov (ilustračné foto).
Zdroj: iStock

Mal iba 40 rokov.

Šport
13. mar. 2024 o 11:53
Zomrel známy futbalista († 40): Smrť prišla dva týždne po vlastnej svadbe!

Mal iba 40 rokov.

Vo veku 40 rokov zomrel bývalý futbalista Manchestru United Bobby Power. Power, ktorý bol známy ako mládežnícky hráč, zomrel po boji s rakovinou pankreasu, informuje Daily Mail.

Športovec po sebe zanechal tri dcéry Loren (20), Kaitlyn (19) a 12-ročnú Heidi. "Bol naozaj spoločenský. Doslova kamkoľvek išiel, rozprával sa s kýmkoľvek. Bol ako spoločenský motýľ v každej miestnosti, do ktorej vošiel," povedala jeho zdrvená dcéra Kaitlyn Eadsforth. "Ak nebol v telocvični, liezol po horách. Miloval pomáhať iným ľuďom. O to mu v skutočnosti išlo, pomáhať ľuďom fyzicky aj psychicky," dodala jej matka.

Power prišiel o život ešte vo februári. Začal sa báť, že niečo nie je v poriadku, keď sa pri výstupe na horu cítil nezvyčajne unavený, než začal pociťovať nedostatok chuti do jedla a bol žltý. Krátko na to mu diagnostikovali rakovinu pankreasu. Futbalista zomrel v hospici len dva týždne po tom, čo sa na Valentína oženil so svojou detskou láskou Jemmou Power-Bliss v okruhu blízkych priateľov a rodiny.