Celebrity
photo Foto
video Video
23. jún. 2023 o 07:30
žani, Koktejl

Ľudia sú paf z dcéry Zábranskej frajera Dvořáka: Vyzerá úplne ako Keira Knightley!

placeholder
Martina Zábranská a Jiří Dvořák.
Zdroj: instagram/macazabranska

Vidíte tú podobu aj vy?

Celebrity
23. jún. 2023 o 07:30
Ľudia sú paf z dcéry Zábranskej frajera Dvořáka: Vyzerá úplne ako Keira Knightley!

Vidíte tú podobu aj vy?

Jiří Dvořák (56) už rok žiari šťastím pri mladšej slovenskej herečke a moderátorke Martine Zábranskej (28). Maci a známemu umelcovi to klape aj napriek väčšiemu vekovému rozdielu a tiež životu v rôznych krajinách. Zaľúbenci si na seba čas nájdu vždy. Pred Martinou stála po jeho boku o 21 rokov mladšia Jitka Randárová. Vzťahu však nečakane zazvonil umieračik.

Do Jitky sa Dvořák zamiloval po rozvode s Bárou Munzarovou (51). Manželstvo bolo v troskách už dlhšie a tak sa po 7 rokoch rozhodli pre rozvod. Už navždy ich však bude spájať dcéra Anna Dvořáková (21). Úspešná influencerka a hviezda TikToku sa napokon vydala rovnakou cestou ako slávni rodičia.

Po epizódnej úlohe v seriáli Hlava Medúzy sa mladá kráska predstaví v dobovom projekte Eliška a Damián. Spájajú sa v ňom nádherné róby, zámky a úchvatné scény. Anna sa podelila na sociálnej sieti s viacerými fotkami a videami z natáčania, ktoré aktuálne prebieha. Na plavovláske v dobovom kostýme môžu ľudia oči nechať. Kliknite na fotogalériu a presvedčte sa sami.

Anna sa mnohým nesmierne podobá na hollywoodsku hviezdu z obľúbených filmov Piráti z Karibiku. "Koľký som, keď napíšem, že vidím Keiru Knightley?“ spýtal sa úspešnej influencerky herec Daniel Krejčík. "Určite nie prvý," reagovala so smiechom Dvořáková. "Nádhera," napísala pod fotky herečka Veronika Khek Kubařová.