31. dec. 2023 o 23:49
Koktejl

Ročný horoskop 2024 pre znamenie Lev: To, čo príde, by ste ani vo sne nečakali!

placeholder
Lev (ilustračné foto)
Zdroj: iStock

Čaká vás jeden z najvzrušujúcejších rokov.

Zaujímavosti
31. dec. 2023 o 23:49
Ročný horoskop 2024 pre znamenie Lev: To, čo príde, by ste ani vo sne nečakali!

Čaká vás jeden z najvzrušujúcejších rokov.

Po každom trápení prichádza slnko. Váš rok 2023 možno nebol ukážkový, ale toto zvláštne obdobie plné rozpačitých momentov konečne skončí. Od januára prichádzajú mesiace, ktoré budú naplnené radosťou, dobrodružstvami a príjemnými zážitkami. A na to ste sa už veľmi tešili.

V práci nájdete novú inšpiráciu

Na sklonku decembra ste mali pocit, že to vo svojej práci už nevydržíte. Nepohodli ste sa s kolegami a taktiež ste už boli unavení z toho, koľko povinností sa na vás navalilo. Nebavilo vás nič, čo vám dali za úlohu. Preto ste začali intenzívne uvažovať o tom, že by ste si mali nájsť niečo nové. No prišiel nový rok a s ním aj nová možnosť nadýchnuť sa a nájsť novú inšpiráciu. Tej sa vám zrazu dostaví neúrekom a z takých zdrojov, čo by ste ani vo sne nečakali. Nadchne vás to natoľko, že sa na ne začnete viac sústrediť a načerpáte odtiaľ toľko nápadov, že vám to veľmi intenzívne pomôže aj v kariérnom posune.

Šanca preskúmať svoje skutočné JA

Všetci Levi navyše dostanú výnimočnú šancu zahĺbiť sa do svojho vnútra. Niektoré poznatky možno nebudú až natoľko príjemné. No pokiaľ nespoznáte aj túto temnejšiu stránku svojej osobnosti, tak sa vám nepodarí v živote pohnúť tým správnym smerom. Berte to ako jedinečnú príležitosť. Toto sa podarí skutočne len málokomu a navyše z toho získate cenné poznatky, ktoré zužitkujete aj v budúcnosti. Mali by ste sa začať venovať aj meditácii. Vďaka nej sa vám lepšie podarí znášať stres, ktorý sa prejaví najmä pri vybavovaní niektorých úradných vecí. Nemáte radi tieto situácie a tento rok im budete vystavení hneď viackrát.

Návrat ku koreňom

Rok 2024 sa bude niesť aj v znamení návratov. Uvedomíte si, čo je pre vás to najcennejšie a vyberiete sa na symbolickú cestu do minulosti. To vás prinúti pozrieť sa na svoje korene, čo ovplyvní aj váš aktuálny život. Nesmiete však podľahnúť emóciám a musíte triezvo zhodnotiť, či pre vás tieto miesta ešte skutočne veľa znamenajú.

Viac stretnutí s rodinou

Nikdy nedovoľte, aby sa práca dostala pred rodinu. Tá nemôže byť centrom vašej pozornosti. Musíte ju správne vyvažovať aj chvíľami strávenými s najbližšími. Dajte si preto záväzok, že tento rok sa budete stretávať podstatne častejšie.