17. jún. 2023 o 13:00
žani, Koktejl

Fešák Martin Maxa je stále nezadaný, sype si popol na hlavu: Nedivím sa, že ma opustila!

placeholder
Spevák Martin Maxa ešte nenašiel tú pravú.
Zdroj: Profimedia

Charizmatický švihák nemá šťastie v láske.

Celebrity
17. jún. 2023 o 13:00
Fešák Martin Maxa je stále nezadaný, sype si popol na hlavu: Nedivím sa, že ma opustila!

Charizmatický švihák nemá šťastie v láske.

Vzťahom Martina Maxu (62) a Sylvie, s ktorou má dcéru Emu a syna Ivana, otriasla v 2018 kauza. Po vystúpení v meste Moravská Třebová mal napadnúť dvoch hostí z hotela. Spevák si potom prešiel peklom. Incident rázne poprel, no na jeho vtedajšiu priateľku to bolo priveľa.

Ich vzťah kauzu neustál. Maxa sa zrazu ocitol v nočnej more. "Bol to strašne ťažký rok, kvôli ktorému som prišiel o prácu, deti sa dočkali šikanovania, ona podľa ľudí z nášho malého mesta mala parohy. Proste to nezvládla a vzťah ukončila,“ okomentoval vtedy záležitosť Maxa pre Super.cz.

Časom všetko prehrmelo, avšak v otázke lásky sa na speváka šťastie odvtedy neusmialo. "Mne sa to v láske úplne nevydarilo. Pred pár rokmi prišiel navnivoč môj vzťah, ktorý trval pomerne dlho predtým. Ja sa vlastne tej mojej expartnerke ani nedivím, že ma opustila, pretože som stále niekde na cestách. No ale máme spolu pekný vzťah aj teraz. Momentálne sa hľadám ako obstarožný starnúci seladon, ja neviem, či sa ešte niekto vôbec nájde," zamyslel sa v rozhovore s extra.cz.

Maxa však v súkromí môže byť právom pyšný na svoje tri deti. "Moja najstaršia dcéra pracuje v Nemecku, syn sa venuje filmárčine a najmladšia dcéra je ešte len na gymnáziu, má veľmi dobrý prospech. Zatiaľ nie je ale rozhodnutá, ktorým smerom sa vydá, či humanitným alebo technickým," pochválil sa potomkami. Známy fešák s modrými očami má so svojimi potomkami skvelé vzťahy.

Darí sa mu aj v kariére. Jeho priznanie ale fanúšikov nepoteší. Maxa totiž pracuje zrejme na svojej poslednej LP. "Ja toho mám teraz hrozne veľa. Točím svoju asi už poslednú dosku, pretože už sa cítim trošku vypísaný. Maľujem obrazy, a pretože sa venujem hyperrealizmu, tak tie obrazy skutočne tvorím pár mesiacov. Do toho sa venujem trošku prízemnejším veciam, ako sú napríklad deti, pretože ich musím z diaľky kontrolovať," zveril sa.