Domáce promi
photo Foto
video Video
20. aug. 2023 o 11:00
mob, Koktejl

Adela prezradila detaily zo vzťahu s Bezdedom: Spisovali proti nám petície!

placeholder
Na snímke z vyhlasovania ankety Slávik 2006 Tomáš Bezdeda a Adela Banášová.
Zdroj: TASR - Martin Baumann

Dnes na to spomína s úsmevom.

Domáce promi
20. aug. 2023 o 11:00
Adela prezradila detaily zo vzťahu s Bezdedom: Spisovali proti nám petície!

Dnes na to spomína s úsmevom.

Spevácka súťaž Slovensko hľadá SuperStar pobláznila v roku 2004 celú krajinu a ako súťažiaci, tak aj moderátori sa stali stredobodom záujmu tisícov fanúšikov. Miláčikom dievčat sa stal Tomáš Bezdeda (37), ktorý sa počas šou dal dokopy s Adelou Banášovou, dnes už Vinczeovou.

Práve na jednej afterparty preskočila medzi nimi povestná iskra a bol vtedy pri tom aj Sajfa, ktorý si na ten moment zaspomínal v relácii RTVS Hit roka.

„Tomáš je veľmi milý, čistý a férový chalan. Vtedy ma to tak očarilo, rozumeli sme si a v celom tom ošiale sa tie emócie zintenzívnili. Tak to nejako prišlo,“ povedala v podcaste #BreakTheRules s Nikou Vujisić 42-ročná Adela.

Na rodáka zo Žiliny leteli počas prvej série SuperStar všetky vekové kategórie žien a dievčat, čo ich vzťah trošku komplikovalo. „Vtedy som dostávala hejty a dokonca sa spisovali aj petície proti mne. Tá prvá SuperStar bol extrém, čo sa týka popularity a vnímania v spoločnosti, niečo také som potom už nikdy nezažila. Už keď ja som si musela meniť telefónne číslo a pod chatou na lyžovačke mi vykrikovali deti... To už bolo naozaj veľa,“ prezradila.

S odstupom času sa smeje hlavne na petíciách, ktoré sa spisovali proti ich vzťahu. „Bolo to niečo v tom duchu, že aby som sa s ním rozišla a každá si asi tým pádom myslela, že ona by s ním mohla žiť. Bolo to veľmi vtipné,“ zakončila Adela.