28. mar. 2023 o 14:30
žani, Koktejl

Janka Hospodárová na Let's Dance s frajerom: Aha, kto sa im votrel do fotky!

placeholder
Moderátorka Jana Hospodárová.
Zdroj: Instagram/janahospodarova

Pristalo im to.

Celebrity
28. mar. 2023 o 14:30
Janka Hospodárová na Let's Dance s frajerom: Aha, kto sa im votrel do fotky!

Pristalo im to.

Markizáčka Jana Hospodárová (46) našla šťastie a lásku po boku sympatického Ľuboša. Svoje súkromie si moderátorka dobre stráži a len nedávno zverejnila na sociálnej sieti ich prvú spoločnú fotku z kúpeľne. Uplynulú nedeľu si dvojica vyrazila do spoločnosti a užili si veľkolepú šou.

Moderátorka prijala pozvanie na Let's Dance, kde jej robil Ľuboš spoločnosť. Večer plný lásky si užila s partnerom, ale aj s kolegyňou Kvetkou Horváthovou a exministerkou Andreou Kalavskou. Na obľúbenú šou si chceli spraviť aj pamiatku v podobe fotky. Šťastnému páriku sa do záberu votrela aj Kvetka, ktorá ho neskôr zdieľala aj na svojom Instagrame. Pozrieť si ju môžete v našej galérii.

Janka má na šou len tie najlepšie spomienky. V roku 2011 sa stala kráľovnou parketu. Titul si vytancovala spolu s tanečným partnerom Matejom Chrenom. V tom čase na projekte pracoval aj Ľuboš, bol strihač. "My sme sa viac-menej 10 rokov veľmi sporadicky stretávali. Mali sme spoločných kamarátov, vďaka ktorým sme sa stretli, takže boli sme dobrí známi, potom sme boli kamaráti a tak ďalej,“ doplnila moderátorka. Aj rok od vyznania je dvojica zamilovaná až po uši.