28. mar. 2024 o 09:30
mob, Koktejl

Trpké narodeniny známej slovenskej moderátorky: Život sa vyvíja zvláštne a často nie je fér!

Vyliala si srdce.

Domáce promi
28. mar. 2024 o 09:30
Trpké narodeniny známej slovenskej moderátorky: Život sa vyvíja zvláštne a často nie je fér!

Vyliala si srdce.

Sympatická moderátorka a spíkerka Katarína Balážiová alias Becca tento týždeň oslávila 33. narodeniny a pri tejto príležitosti vysvetlila, prečo má práve pri týchto narodeninách zvláštny pocit.

Presne v tom istom veku totiž jej otec utrpel úraz, kvôli ktorému bol mesiace v kóme a z pamäte sa mu vymazalo 15 rokov života. Spomienky na jeho deti sa mu už nikdy nevrátili, čo iba 6-ročnú Katarínu veľmi zasiahlo. „Bol pre mňa prístav, ktorý zrazu nebol. Život sa vyvíja zvláštne. A často nie je fér,“ prezradila na svojej sociálnej sieti.

„To, čo máte jeden deň, druhý deň nemusí byť. Asi aj preto sa viažem na ľudí silnejšie ako ostatní, pretože niekde vnútri sa stále bojím, že ich v okamihu stratím. Navyše, dlho som žila v tom, že sa to ocinovi stalo kvôli mne, takže všetky f*ckupy iných ľudí v mojom živote som vždy brala na seba, terapia ale tento pocit pomaly rozpúšťa,“ pokračovala.

„Ľudí, ktorí zostávajú pri mne, v mojom živote napriek všetkými životnými krízami považujem za jeden z najväčších darov v mojom živote. Asi vďaka nim mám vždy silu vstať a opäť uveriť, že môžem ísť ďalej. A aj napriek tomu, že dnes som preležala v posteli totálne chorá, mám pekný deň, pretože viem, aký bohatý život vďaka Mojim mám,“ zakončila Becca.