28. apr. 2023 o 17:00
emd, Koktejl

Odporný čin Olivie šokoval verejnosť: Najskôr dcérku († 2) zabila, potom spravila toto!

placeholder
Matka svoju dcérku zavraždila mimoriadne brutálnym spôsobom. (ilustračné foto)
Zdroj: iStock

Mladá matka sa dopustila toho najhoršieho činu.

Zahraničie
28. apr. 2023 o 17:00
Odporný čin Olivie šokoval verejnosť: Najskôr dcérku († 2) zabila, potom spravila toto!

Mladá matka sa dopustila toho najhoršieho činu.

Zvrátený prípad! Mladú matku obvinili z toho, že svoju dvojročnú dcérku ubodala na smrť a potom zjedla jej pečeň. O tomto hroznom prípade, ktorý šokoval Keňu, informuje portál Daily Mail. Dvadsaťštyriročnú Oliviu Naserian obvinili zo zabitia malej Glory Njeri. Po brutálnom čine jej telo rozrezala a zjedla časti jej orgánov.

Susedia, ktorí videli hrozný útok cez okno, podľa miestnych správ tvrdia, že videli, ako šialená matka niekoľkokrát bodla svoju dcéru, zatiaľ čo spievala piesne a recitovala abecedu.

Miestni obyvatelia sídliska rýchlo zalarmovali úrady a polícia prišla ženu zatknúť pre podozrenie z vraždy. Naserianová sa v stredu 27. apríla 2023 dostavila na súd v meste Kajiado, kde jej hlavný sudca nariadil, aby zostala vo väzbe ďalších 10 dní, kým bude polícia pokračovať vo vyšetrovaní vraždy dievčatka. Očakáva sa, že žena sa dostaví na ďalšie vypočutie 8. mája.

Podľa miestnych správ žena zaútočila na svoju dcéru 23. apríla v ich dome na sídlisku v Kitengele, približne 20 míľ južne od hlavného mesta Kene Nairobi. Šokovaní svedkovia tvrdia, že s hrôzou sledovali, ako žena ubodala svoju vlastnú dcéru na smrť nožom a potom rozštvrtila jej telíčko. Podľa kenských novín The Star sa miestni obyvatelia ponáhľali do domu rodiny, keď počuli krik malej Glory Njeri, pôvodne mali totiž podozrenie, že v ňom zaútočili zločinci.

Po príchode na miesto však podľa plátku našli matku nahú a násilne napádajúcu svoju dcéru, pričom spievala detské básničky. Susedia sa márne snažili vyraziť dvere, aby dievčatko včas zachránili, pričom jeden z nich natáčal priebeh hrozného útoku. Keď sa im konečne podarilo vniknúť do usadlosti, dieťa už bolo mŕtve a matka sa zrútila na zem, uvádza web The Star. Miestni obyvatelia uviedli, že rodičia mladej matky, ktorí tiež bývajú v dome, neboli v čase útoku doma.

V rozhovore pre kenský denník The Standard jeden zo susedov uviedol, že počul matku spievať: "Už nikdy nebudeš plakať, moje dieťa... budeš navždy spať. Milujem ťa, dcérka moja." Susedia si pamätajú mrazivý výkrik dieťaťa, keď bolo napadnuté. "Žena jedla pečeň svojho dieťaťa, keď sme sa tam dostali. Predtým, ako upadla do bezvedomia, vybrala z tela aj ďalšie vnútorné orgány ako črevá a srdce," povedala traumatizovaná suseda.

Zohavené telo malého dievčatka bolo prevezené na pitvu do márnice nemocnice Kitengela. "Veríme, že nám súd poskytne viac času na vyšetrenie tejto záležitosti," povedal šéf Riaditeľstva pre kriminálne vyšetrovanie (DCI) v Kitengele Benson Mutia. Dodal, že vyšetrovatelia chcú zistiť, či žena trpela psychickými problémami. "To, čo urobila vlastnému dieťaťu, je nevysvetliteľné," skonštatoval Mutia.

Ženina teta Gladys pre Nairobi Wire uviedla, že jej neter sa pred útokom na malé dievčatko správala bizarne. 24-ročná dievčina sa nedávno vrátila z Kirinyagy, kde žila so svojím priateľom približne osem mesiacov. Po tom, čo prišla domov a zdala sa byť šťastná, v nedeľu začala kričať a hovoriť rôznymi jazykmi.

Pred vraždou tiež rozbila riad, okná a televízor. "Niečo je veľmi zle. Neboli sme tu, ale správy, ktoré dostávame od susedov hovoria, že Olivia začala hovoriť zvláštnymi jazykmi a naháňať psa v dome niekoľko hodín pred tým, ako zaútočila na svoje dieťa," dodala teta pre Nairobi Wire.