18. aug. 2023 o 07:30
krsk, Koktejl

Superstarista Chodúr žiari po boku staršej partnerky: Celý svet bol proti nám!

placeholder
Spevák Martin Chodúr so svojou láskou.
Zdroj: instagram/martinchodur

Víťaz speváckej súťaže si nevie vynachváliť rodinný život.

Zahraničné promi
18. aug. 2023 o 07:30
Superstarista Chodúr žiari po boku staršej partnerky: Celý svet bol proti nám!

Víťaz speváckej súťaže si nevie vynachváliť rodinný život.

Spevák Martin Chodúr (33) sa u slovenských divákov preslávil, keď pred 14 rokmi vyhral spevácku súťaž SuperStar. Diskutovaným sa v posledných rokoch stal aj jeho súkromný život. V rozhovore pre magazín Šarm prehovoril o vzťahu s partnerkou Ivonou (50), ktorá je zároveň jeho manažérkou.

Ich začiatky neboli pre veľký vekový rozdiel vôbec ľahké. Napokon to však zvládli. "Vtedy bol hádam celý svet proti nám. A ten tlak bol obrovský, najmä na moju Ivonku," naznačil problémy so vzťahom, v ktorom čelili názorom ľudí, že im to spolu dlho nevydrží.

Z ich lásky napokon vzišiel dnes už sedemročný synček Martinko. Keď sa Chodúra v rozhovore spýtali, čo by odkázal tým, ktorí o jeho vzťahu pochybovali, odpovedal rázne.

"Nič. Kto nechce, neverí ani teraz. Je prakticky nemožné niekoho presvedčiť, ak sám nechce byť presvedčený. Nemám to nikomu za zlé. Ľudia žijú prevažne v zabehnutých vzorcoch správania, ktoré tvoria ich realitu a z ktorých nedokážu vystúpiť. Ja to vidím tak, že nič ako normálny vzťah neexistuje. Na ľudské city nie sú žiadne normy. Je to niečo nepochopiteľné. Niečo, čo nás prevyšuje. Niečo, o čom sa nedá hovoriť," povedal na rovinu.

Spevák momentálne nezvažuje ani svadbu a je spokojný tak, ako to majú. "Je to určite dôležitý krok, ktorý má svoj zmysel. Čas, ako som už hovoril, však rýchlo beží a stále je toľko vecí, ktoré sa musia urobiť, že svadba nie je na hlavných priečkach našich spoločných priorít," uviedol na záver pre Šarm.