25. apr. 2024 o 04:30
krsk, Koktejl

Dievčatá v Ruži pre nevestu napálili Radka: Vybuchuje mi z toho mozog!

placeholder
Radko ostal zo správania dievčat v 6. epizóde v šoku.
Zdroj: Reprofoto/TV Markíza

Tentoraz videl spory neviest na vlastné oči.

Domáce promi
25. apr. 2024 o 04:30
Dievčatá v Ruži pre nevestu napálili Radka: Vybuchuje mi z toho mozog!

Tentoraz videl spory neviest na vlastné oči.

Šiesta epizóda druhej série najromantickejšej šou Ruža pre nevestu bola plná drámy a sĺz. O podnikateľa a ženícha Radka (34) bojovali v najnovšej časti na Srí Lanke už len súťažiace Julie, Lucy, Jennifer, Dolli, Frederika, Nikoleta, Anet, Lara, Pocahontas, Verona a Stanka. Pôvodne sa o jeho srdce uchádzalo 18 žien. Ako šou pokračuje, postupne vypadávajú.

Nová epizóda začala aj končila hneď s niekoľkými spormi, ktoré ženícha nepríjemne prekvapili. "Ja ani neviem, o čom sa ony rozprávajú v tej vile. Je to veľká neznáma pre mňa. Strašne veľa sa tam deje. Neviem, komu veriť. Z každej strany počúvam niečo iné. Vybuchuje mi z toho mozog," priznal v dokrútke.

"Neviem, ako vám, ale mne pomaly začína dochádzať, že na čo som sa to vlastne dal. Začínam byť trocha v strese a už teraz sa obávam, či sa rozhodnem správne," povedal na ceremoniáli ruží všetkým dievčatám. "Ja som neprišiel sem z Nórska na Srí Lanku, aby som tu riešil nejaké drámy dievčat. Ako to medzi nimi je, ako to medzi nimi nie je," vysvetlil v ďalšej dokrútke. To ešte netušil, čo zažije.

Keď dal ružu sexi Dolli, začala totiž skutočná dráma. "Večer si ma veľmi prekvapila so svojou citlivosťou, ale zároveň ma prekvapilo, čo mi povedala Lara o tvojom nočnom žúrovaní," povedal ženích. Súťažiace si totiž mali nacvičiť vystúpenie pre Radka, no Lara ako vedúca skupinky Dolli stopla, lebo sa tomu nevenovala do noci, ako ostatné ženy.

Tá uviedla, že hoci aj so súťažiacou Pocahontas žúrovali, mala v pláne pripravovať si tanec celý deň a boli pripravené, chceli to predviesť. "Ja dúfam, že si otvoríš oči a pochopíš, kto hovorí pravdu," povedala s plačom v hlase a odišla na svoje miesto. Tam ešte zotrvala, ale nedalo jej to a pustila sa do Lary.

"Ja to nechcem, ja nechcem tú ružu. Dovidenia. Je to pre mňa urážka, ja som sa fakt snažila urobiť program," vyčítala im so slzami v očiach cestou do vily blondínka. Larine snahy o zmierenie ju však ešte viac vyhecovali. "Choď do p*če, decko sprosté, hnusné. Dúfam, že Radko pochopí, že ty si had na krku. Už dve hry si získala nespravodlivo. Teraz chcem ísť ja domov," zakričala Dolli a zmizla vo vile, kým Radko neveriacky pozeral, čo sa to pred ním práve odohralo.