09. júl. 2023 o 15:00
mob, Koktejl

Krásna herečka poplietla hlavu Gottovi aj Polívkovi: Tragická smrť dvoch detí!

placeholder
Česká herečka Evelyna Steimarová s bývalým partnerom Bolkom Polívkom a dcérou Annou.
Zdroj: Profimedia

Krásna Evelyna v minulosti poplietla hlavu nejednému chlapovi.

Zahraničné promi
09. júl. 2023 o 15:00
Krásna herečka poplietla hlavu Gottovi aj Polívkovi: Tragická smrť dvoch detí!

Krásna Evelyna v minulosti poplietla hlavu nejednému chlapovi.

Evelyna Steimarová (78) patrila k najkrajším herečkám svojej doby. Pochádzala zo známeho hereckého rodu Steimarů a jej nevlastným bratom je ďalší legendárny herec Jiří Kodet. Krásna Evelyna v minulosti poplietla hlavu nejednému chlapovi. Najskôr si získala srdce speváka Karla Gotta († 80). A nebol jediný, neskôr sa stala manželkou herca Ladislava Freja, textára Zdeňka Rytíře a partnerkou Bolka Bolívku.

Gott ju oslovil v električke. „Bol jej skôr ľahostajný, pritom kvôli nej stratil hlavu. Ona ale robila fóry. A keď ho potom chcela, robil zase drahoty on. A tak sa na to vykašľala,“ povedal o vzťahu Milan Drobný (78).

Evelyna sa zverila, že v jej živote boli vždy muži, ktorí rýchlo stúpali vo svojej kariére a rovnako rýchlo mizli z jej života. Kameňom úrazu vo vzťahu s maestrom sa stali rozdielne názory. Ona chcela veľa detí a spevák zasa fanúšičiek.

Prvýkrát sa vydala za hereckého kolegu Ladislava Freja (81), no manželstvo nemalo dlhé trvanie. Do ich vzťahu zasiahli dve tragické udalosti, ktoré nakoniec pár rozdelili. S ročným odstupom sa Steimarovej s Frejom narodili dve mŕtve deti. „Zakaždým v ôsmom mesiaci tehotenstva. Boli už vyvinuté a bolo to veľmi zlé a bolestivé. Išli sme okamžite od seba,“ spomínala v roku 2020 pre český Blesk herečka.

S druhým manželom, textárom Zdeňkom Rytířom († 69), sa už dočkala vytúženého potomka. Na svet privítali dcérku Vendulu, ktorá zdedila umelecký talent. Ani tento vzťah však nevydržal a nasledoval rozvod.

Po dvoch nevydarených manželstvách hľadala Steimarová istotu a našla ju v o 11 rokov staršom hercovi Josefovi Somrovi († 88). Vášeň zo vzťahu ale vyprchala a dala sa dokopy s Bolkom Polívkom (73), ktorému porodila ďalšiu dcéru Annu (44).

Keď Somra kvôli Polívkovi opustila, veľmi ťažko to niesol. „Dlho mi to neodpustil, polovica kolegov so mnou nehovorila a ja som sa im nečudovala. Lenže láska má veľa podôb a táto bola ako smršť. Život so mnou zamračil –⁠ ako občas s každým,“ uviedla v rozhovore pre Blesk.

„S mužmi som si vždy mohla robiť, čo som chcela, ale určite to nebolo krásou. Že vraj som vtipná. Krásna žena, keď je hlúpa, a to platí aj u chlapov, vás začne nudiť,“ zakončila herečka.