17. jún. 2023 o 05:00
Miroslav Novysedlák, Koktejl

Kollárova tehotná Laura prezradila pohlavie dieťatka: Ľudí prosí o pomoc!

placeholder
Bude mať Kollár ďalšieho potomka?
Zdroj: instagram.com/instagram.com/_leyla_lv_, instagram.com/kollarboris

Čaká už druhé dieťa.

Celebrity
17. jún. 2023 o 05:00
Kollárova tehotná Laura prezradila pohlavie dieťatka: Ľudí prosí o pomoc!

Čaká už druhé dieťa.

Multiotecko a čelný predstaviteľ politického hnutia SME RODINA Boris Kollár bude mať čochvíľa dôvod na oslavu. Na svet zrejme čoskoro príde jeho ďalší potomok. Blondínka Laura, ktorá na Instagrame vystupuje pod menom Leyla, sa čochvíľa stane dvojnásobnou mamičkou a svojich fanúšikov poprosila o pomoc.

Leyla na Instagram pravidelne pridáva fotky svojho tehotenského bruška a inak tomu nebolo ani teraz. Na najnovšej fotografii dokonca prezradila pohlavie potomka. "Vyzerá to tak, že sa mu nejak nechce von. Nejaký tip na krásne meno pre chlapca? Ten náš mal mať už 3 mená a nakoniec sa to vždy zmenilo. Myslím, že je na čase vybrať to správne," napísala k záberu.

Informácie o tom, že Laura randí s Kollárom, ktorý už má dvanásť detí s desiatimi ženami, sa vynorili v roku 2021. Laura je verejnosti známa aj zo slovenskej verzie X Factoru, no aktuálne sa venuje podnikaniu s módou. Po tom, ako vyšli najavo správy, že je tehotná, sa ihneď vynorili špekulácie, že otcom má byť práve Kollár. To, či je to tak naozaj, sa dozvieme až časom. Podnikateľka zakrátko pridala ďalšiu snímku, ku ktorej napísala: "Poď už von, princ môj."

Ani jeden z nich totiž nevyvrátil, ale ani nepotvrdil, že otcom by mal byť predseda parlamentu. Jedna vec je ale istá - Leyla čaká syna a fanúšikov požiadala o pomoc s výberom mena. V komentárovej sekcii sa okamžite vynorilo množstvo návrhov na mená a niektorí uštipačne podotkli, že ideálnym menom je Boris.