08. feb. 2023 o 14:30
krsk, Koktejl

Hviezda Mamy na prenájom Zábranská v spoločnosti s českým partnerom: Čo ten pohľad?!

placeholder
Martina Zábranská a Jiří Dvořák.
Zdroj: instagram/macazabranska

Známa dvojica sa už dávnejšie neskrýva pred verejnosťou.

Celebrity
08. feb. 2023 o 14:30
Hviezda Mamy na prenájom Zábranská v spoločnosti s českým partnerom: Čo ten pohľad?!

Známa dvojica sa už dávnejšie neskrýva pred verejnosťou.

Na pôde Slovenského národného divadla (SND) na začiatku februára privítali Balet Štátneho divadla Košice s inscenáciou NUREYEV – životného príbehu Rudolfa Nurejeva, tanečníka a choreografa, ktorý zmenil nazeranie na mužský klasický balet a zaujal svojou túžbou po slobode, píše na sociálnej sieti SND.

V hlavnej úlohe sa predstavil dlhoročný prvý sólista Viedenského štátneho baletu Roman Lazík. Na baletnom predstavení sa zúčastnila aj ministerka kultúry Natália Milanová, štátni tajomníci rezortov kultúry a diplomacie aj viacerí veľvyslanci.

Medzi prominentnými hosťami nechýbali ani český herec Jiří Dvořák (55) a jeho slovenská partnerka Martina Zábranská (28), ktorá momentálne hviezdi v seriáli Mama na prenájom. A zdá sa, že svojho partnera si starostlivo stráži za každých okolností, čo ukazuje aj úsmevná momentka z priestorov SND.

Plánujú rodinu

Slovenská moderátorka a herečka nedávno prehovorila o svojom prísne stráženom súkromí. Herec Jiří Dvořák a jeho slovenská partnerka Martina Zábranská sa spolu prvý raz ukázali na verejnosti na poslednom ročníku filmového festivalu v Karlových Varoch. Prominentná česko-slovenská dvojica, ktorá o súkromí príliš nehovorí, nedávno urobila výnimku. V rozhovore pre Plusku padli slová dieťa a svadba.

Pár sa pozná už desať rokov, zoznámili sa totiž na nakrúcaní rozprávky Šťastný smoliar, no iskra preskočila neskôr. Dnes majú byť predmetmi ich konverzácií oveľa intímnejšie témy ako práca. O čom sa teda bavia? „O svadbe, o dieťati, o živote… Stále sa máme o čom baviť,“ citovala Zábranskú Pluska.