31. mar. 2023 o 17:00
vmr, Koktejl

Twiinska a Kolárovský na VIDEU oznámili veľkú novinku: Mladý otec je šťastím bez seba!

placeholder
Veronika Nízlová a Matúš Kolárovský sú rodičmi dcérky Ney.
Zdroj: instagram/veronikatwiins, instagram/matuskolarovsky

Mladý spevák oznámil radostnú správu.

Celebrity
31. mar. 2023 o 17:00
Twiinska a Kolárovský na VIDEU oznámili veľkú novinku: Mladý otec je šťastím bez seba!

Mladý spevák oznámil radostnú správu.

Opäť sa mu zmenil život. Herec, spevák a model Matúš Kolárovský (21), ktorý vystupuje pod prezývkou Yael, sa ešte v novembri 2021, stal v mladom veku otcom. Dieťa mu porodila speváčka zo sesterského dua Twiins, Veronika Nízlová. Twiinska dlhší čas tajila, kto je otcom jej rozkošnej dcérky Ney, mladý otec to potvrdil až vo svojej piesni s názvom My.

Odvtedy sa pyšní rodičia zbližujú viac a viac a na sociálnej sieti sa spolu hrdo ukazujú aj so svojou malou princeznou. Rodine Nízlovej je momentálne vďačný za ďalšiu veľkú vec. Matúš totiž nemal doteraz vodičák, tak si nemohol zájsť sám autom ani za svojou dcérkou. Teraz sa to však už zmenilo a šťastný umelec sa spolu s matkou jeho dieťaťa pochválili na instagrame veľkou novinou. Kolárovský spravil skúšky v autoškole a dostane vodičské oprávnenie.

"Cítim sa ako dospelý človek, ďakujem pekne, plnohodnotný," vyznal sa šťastný Matúš. "Ideme sa fotiť, na vodičák," poznamenala Twiinska Veronika. "Jáj, fotiť? Ja som myslel, že opiť konečne, od šťastia," dodal so smiechom mladý otecko malej Ney.

"Ďakujem všetkým, chcem sa poďakovať svojim rodičom, chcel by som sa poďakovať celej rodine Nízlovým za podporu a trpezlivosť," odkázal vo videu slová vďaky ľuďom, ktorí pri ňom počas tohto obdobia stáli a najviac mu pomohli.