06. jún. 2023 o 11:24
vmr, Koktejl

Prečo sa rozišli? Petrana otvorene o Tomášovi: Čím dlhšie sme boli spolu, tým viac sa to prejavovalo!

placeholder
Tomáš si vybral Petranu.
Zdroj: TV Markíza

Ich láske je koniec!

Celebrity
06. jún. 2023 o 11:24
Prečo sa rozišli? Petrana otvorene o Tomášovi: Čím dlhšie sme boli spolu, tým viac sa to prejavovalo!

Ich láske je koniec!

Po tom, čo si podnikateľ a influencer Tomáš Tarr (29) vybral spomedzi 18 dievčat mladú študentku Petranu (21), všetko vyzeralo, že majú našliapnuté na dokonalý a harmonický vzťah. Ako však informuje Markíza, dvojica si dala zbohom.

K prekvapivému rozchodu sa na sociálnej sieti vyjadrila aj samotná Petrana. "S Tomášom sme tvorili oficiálny pár hneď po ukončení natáčania finále. Náš vzťah trval niekoľko mesiacov a bol vždy úplne mimo normy, keďže sme sa nasťahovali hneď k sebe a nemali čas ani možnosť klasicky randiť. Aj napriek tejto náročnosti sme to zvládli. Naučili sme sa o sebe veľmi veľa a spoznali sme sa zo všetkých stránok extrémne rýchlo," vysvetlila dôvody krachu ich vzťahu.

"Máme veľa spoločného, no vo veľa veciach a najmä o predstave fungovania vzťahu máme rozdielne názory. Tomášove priority boli iné ako moje a čím dlhšie sme boli spolu, tým viac sa to prejavovalo. Prekážkou vo vzťahu bola aj diaľka a cestovanie. Tomáš priznal, že na Slovensko neplánuje chodiť tak často, ako predpokladal, a ja, najmä kvôli štúdiu, nemám kapacitu toľko cestovať," napísala na Instagrame.

Na svojho ex však Petrana rozhodne nespomína zle a nezostala ani zatrpknutá. "Samozrejme, je mi to ľúto, naozaj som Tomáša ľúbila, ale keď niečo nemá perspektívu do budúcna, netreba to udržiavať. Užili sme si spolu krásne chvíle, veľa ma toho naučil a som za náš čas spolu vďačná," uzavrela krásna modelka.