Domáce promi
photo Foto
video Video
16. apr. 2024 o 05:00
krsk, Koktejl

Zuzana Plačková s Reném oznámili veľkú novinu: Toto fanúšikovia nečakali!

Známa manželská dvojica prišla s novinkou.

Domáce promi
16. apr. 2024 o 05:00
Zuzana Plačková s Reném oznámili veľkú novinu: Toto fanúšikovia nečakali!

Známa manželská dvojica prišla s novinkou.

Slovenská influencerka a podnikateľka Zuzana Strausz Plačková (32) s manželom Reném Strauszom (35) potešili fanúšikov. Rodičia malého Diona im dovolia nahliadnuť do ich súkromia. Po tom, čo Zuzana odpromovala ukážku prvého blogu s ukážkami z Dubaja, kde vlastnia byty, zosypala sa na nich vlna otázok. Tie sa rozhodol zodpovedať René a Slovákom na Instagrame priblížil, o čo ide.

"Už ste si možno všimli aj u mojej ženy, že sa k tomu vyjadrila, tak ja vám to poviem v skratke. Budeme si robiť našu šou, teda blog z našich životov. Budeme tam dávať aj naše osobné, súkromné veci, príbehy, ktoré sme ešte nikdy nikomu nepovedali. Volajú nás na bársjaké podcasty, ale sme nechodili na takéto veci. Toto sme urobili pre seba. Tešíme sa, keď to vyjde, ja som už videl dve alebo tri časti a máte sa na čo tešiť," povedal s tým, že to bude na stránke, ktorá má mesačný poplatok.

"Tí, čo chcete vidieť naše zákulisie a príbehy, čo ste ešte o nás nikdy nepočuli, čo sa ma aj veľakrát pýtate, bolo to fakt nákladné. Aj tie ostatné veci, čo sa budú točiť, budú nákladné," zhrnul René a vo videu vymenoval, za čo všetko platili. Fanúšikom odkázal, že sa majú na čo tešiť! Reného video a záber z blogu, ktorý uzrel svetlo sveta v nedeľu, nájdete na začiatku článku.

Jeho manželka Zuzana Plačková sa pred rokmi preslávila účinkovaním v reality šou Hotel Paradise, na JOJ-ke mala s Reném šou Instaqueen a v minulosti účinkovala tiež v Nákupných maniačkach.