16. apr. 2024 o 07:30
krsk, Koktejl

Rytmusova Jasmina poslala jasný odkaz Slovenkám: Idem hľadať letenku, aby som proste vypadla

Obľúbená moderátorka sa prihovorila fanúšikom.

Domáce promi
16. apr. 2024 o 07:30
Rytmusova Jasmina poslala jasný odkaz Slovenkám: Idem hľadať letenku, aby som proste vypadla

Obľúbená moderátorka sa prihovorila fanúšikom.

Moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská (34) prežíva šťastné obdobie. S manželom Patrikom Rytmusom Vrbovským (47) sa tešia z finálnych prác na novom byte v Bratislave, odkiaľ budú mať výhľad na hrad, raper má za sebou dva veľké vypredané koncerty, premiéru filmu a ďalší koncert pred sebou, do toho natáčajú materiál do projektu, ktorý ich má zblížiť s fanúšikmi a ukázať im ich životy.

Súčasťou nakrúcania je aj Jasminina manažérka a blízka priateľka Gabriela Ruman, ktorá 13. apríla usporiadala pri hrade veľkolepú oslavu svojej 50-tky. Zaspievali jej na nej Michal David aj Rytmus. Jasmina a Rytmus si po veľkej párty dopriali počas nasledujúceho dňa oddych bez varenia a najedli sa v meste. Moderátorka a mama malého Sanela (4) sa prihovorila fanúšikom na Instagrame poriadne až v nedeľu večer. Jasmina sa posťažovala na svoju alergiu na peľ, avšak nezabudla vyzdvihnúť krásu slovenských žien, ktoré pozorovala v hlavnom meste.

"Na sklonku večera sa vám prihováram len preto, aby som povzbudila každého, koho alergia skoro zabila. Neboli ste v tom sami. Čiže - nielenže ma n*srali tie vymakané dievčatá v Bratislave, čo... Ja proste milujem cestovať aj z toho dôvodu, že nikde nie sú tak dokonalé ženy ako na Slovensku. A robí mi to že veľmi dobre. Takže idem hľadať letenku, aby som proste vypadla z tejto dokonalej bubliny. A ešte teda mi robí o kus horšie peľ. Ja milujem, že kvitneš, ale nie v mojom nošteku," povedala vo videu unavená Jasmina so štipkou nadsázky. Mala za sebou poriadne akčný víkend s najbližšími. Video, ktoré zverejnila, nájdete na začiatku článku.