19. aug. 2022 o 08:30
žani, Koktejl

Adela Vinczeová otvorene o peniazoch: V jednom smere je na Viktorovi veľmi závislá

placeholder
Viktor Vincze a Adela Vinczeová.
Zdroj: instagram/viktorvincze

Priznala závislosť na manželovi.

Domáce promi
19. aug. 2022 o 08:30
Adela Vinczeová otvorene o peniazoch: V jednom smere je na Viktorovi veľmi závislá

Priznala závislosť na manželovi.

Adela a Viktor Vinczeovci sú svoji už päť rokov. Nie je žiadnym tajomstvom, že v otázke financií sa moderátorka úplne spolieha na svojho manžela. Na všetky daňové a finančné operácie má kombináciu účtovníčky a manžela. "On dokonca komunikuje s mojou účtovníčkou, čiže sa v tomto smere absolútne degramotním. Už nemám prehľad o ničom, len strážim, aby bolo všetko načas zaplatené, vybavené, odovzdané, a spätne strážia títo ľudia mňa," uviedla v relácii Peniaze na RTVS.

Viktor vystavuje za manželku všetky faktúry a stará sa o ich vyplácanie. A nie je jediná, kto to má vo vzťahu nastavené podobne. Aj jej kolegovi a kamarátovi Danovi Danglovi rovnako pomáha manželka Beáta. "Minule sme sa o tom s Danom rozprávali, čo s nami bude, keď nás naše polovičky náhodou opustia… Skončíme niekde pod mostom vo svojom poslednom peknom oblečení a tam budeme horekovať, čo s nami bude. V tomto smere som vlastne veľmi závislá," zažartovala na vlastný účet.

Po pár rokoch spravovania finančných záležitostí sa moderátor stal oficiálnou súčasťou Adelinej eseročky. Dnes už je z neho spoločník a konateľ firmy. "Je pre nás oboch jednoduchšie riešiť všetko cez jednu firmu než cez viaceré. Hlavným cieľom je zjednodušiť si administratívny život. Keďže som Adelkinu aj svoju agendu dlhodobo vykonával ja, jedno IČO, jeden účet, jeden fakturačný rad, jedna komunikácia s úradmi dáva väčší zmysel,“ vysvetlil Vincze pre Život. Pre manželov sa tým nič nezmenilo a ide len o formálnu zmenu.

Viktor ďalej objasnil, že s Adelou majú spoločné peniaze a zároveň vlastní každý svoj účet. „Aj ja mám vlastné investície, aj Adelka, no čokoľvek si ako manželia kúpime, je spoločné. Takže priebežne investujeme spoločne už roky,“ doplnil.