30. sep. 2022 o 15:00
Koktejl

Michal zo Svadby na prvý pohľad pritvrdil: Ukázal sa úplne nahý!

placeholder
Monika a Michal zo Svadby na prvý pohľad.
Zdroj: instagram/fejosko

Ukázal sa v plnej kráse.

Celebrity
30. sep. 2022 o 15:00
Michal zo Svadby na prvý pohľad pritvrdil: Ukázal sa úplne nahý!

Ukázal sa v plnej kráse.

Hokejista Michal, ktorého diváci dobre poznajú z markizáckej šou Svadba na prvý pohľad, zverejnil fotky, na ktorých je takpovediac v Adamovom rúchu. Sympaťák z východu si doprial regeneračnú masáž a nezabudol sa nechať zdokumentovať.

Na sociálnej sieti sa s fanúšikmi podelil o pikantné zábery. "Day off aktívna regenerácia, masáž spojená s bankovaním," uviedol pri fotkách, ktoré zverejnil na svojom instagramovom účte. Príspevok neostal bez odozvy. "Nemusíme to všetci vidieť," napísala mu jedna žena s úsmevom do komentára. "Pekný zadok," dodala ďalšia. Mišove fotky nájdete v galérii.

Šokujúci rozchod s Monikou

Michala v markizáckej reality šou Svadba na prvý pohľad dali odborníci dokopy so sympatickou Záhoráčkou Monikou. Malo to však háčik. Na svadbu musela nevesta odcestovať do Anglicka, keďže tam ženích rozbehol kariéru profesionálneho športovca.

Pár prekonal všetky prekážky a po rozprávkovej svadbe v zahraničí sa rozhodli, že si dajú šancu a zostanú spolu. O pár mesiacov však verejnosť šokovala správa o ich odlúčení. Náhly rozchod sympatickej dvojice pre televíziu Markíza potvrdila samotná Monika. „Áno, s Mišom sme sa rozhodli ísť každý svojou cestou. Mrzí ma to, nakoľko sme v tom videli obidvaja veľký potenciál, ale bohužiaľ nevedeli sme si zlúčiť svoje priority."

"V partnerskom vzťahu je dôležitá najmä komunikáciu a taktiež na to musia byť dvaja. V našom prípade ja som sa našla vo vzťahu a Michal sa stále hľadal. Po vzájomnej dohode sme sa rozhodli, že bude lepšie, ak pôjdeme každý svojou cestou. Určite toho neľutujem, zažili sme pekné chvíle a bola to super skúsenosť, ktorá ma posunie len ďalej. Mišo je super chalan a prajem mu len to najlepšie či už v pracovnom, alebo v osobnom živote,“ uviedla Monika pre televíziu Markíza.