15. mar. 2024 o 05:30
krsk, Koktejl

Rytmusova Jasmina ukázala šokujúce video z ulíc Bratislavy: Naliehavý odkaz Slovákom!

Niekedy pomôže aj malé gesto.

Domáce promi
15. mar. 2024 o 05:30
Rytmusova Jasmina ukázala šokujúce video z ulíc Bratislavy: Naliehavý odkaz Slovákom!

Niekedy pomôže aj malé gesto.

Moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská (34) sa často prihovára fanúšikom cez svoj Instagram. Zdieľa osobné témy či príspevky o svojich najbližších, no tentoraz prešla na vážnejšiu tému. Bratislavská mestská polícia totiž zverejnila video o pomoci pánovi vo vážnom stave. Podarilo sa to najmä vďaka všímavej žene!

"Mužovi v stredných rokoch prišlo počas nedeľného rána zle. Našťastie si ho všimla žena, ktorá sedela v električke a upovedomila operátora mestskej polície. Ten na Vysokú ulicu vyslal preveriť oznam hliadku z okresného veliteľstva v Starom Meste. Policajtka a policajt tu našli muža vo veľmi zlom zdravotnom stave, ktorý okrem cukrovky trpí aj epilepsiou," informovala mestská polícia na Instagrame.

Do príchodu sanitky muža upokojovali a dali mu napiť. Po príjazde sanitky ho pomohli premiestniť do vozidla, kde si ho prevzali záchranári.

Na video aj vlastné skúsenosti na sociálnych sieťach upozornila práve Jasmina. "Trošku na vážnejšiu nôtu, i keď na to u mňa možno nie ste zvyknutí. Ale v súvislosti s príspevkom, ktorý som sem zdieľala, tak som chcela povedať - ľudia! Viete, aké je úžasné niekomu pomôcť? A čo? Chválim sa. Ja som to už niekoľkokrát urobila a keď sa je čím pochváliť, tak sa pochválim," uviedla.

"Je super, keď to urobíme všetci, lebo stalo sa mi v niekoľkých prípadoch, že človeka, ktorý pomoc potreboval, videli ľudia oveľa skôr, ako som tam bola ja, ale nezavolali pomoc. Viem, že veľakrát sa stretávame aj s tým, že nás odbijú, prečo otravujeme, ale otravujme. Pretože tým otravovaním môžeme niekomu naozaj veľmi pomôcť," dodala mama 4-ročného chlapčeka Sanela. Video nájdete na začiatku článku.