27. apr. 2024 o 12:00
mob, Koktejl

Pociskovej výčitky k svojmu ex? Ján Ďurovčík reaguje: Vždy to boli spoločné rozhodnutia!

placeholder
Ján Ďurovčík a Nela Pocisková.
Zdroj: TV Markíza

Povedal to jasne.

Domáce promi
27. apr. 2024 o 12:00
Pociskovej výčitky k svojmu ex? Ján Ďurovčík reaguje: Vždy to boli spoločné rozhodnutia!

Povedal to jasne.

Nedávne tretie kolo tanečnej šou Let’s Dance sa u hviezdnej poroty nieslo v duchu spomienok na minulosť. K Adele Vinczeovej, Tatiane Drexler a Jánovi Ďurovčíkovi (53) zasadla za porotcovský stôl Nela Pocisková (33), ktorá pred rokmi tvorila pár s Ďurovčíkom.

Herečka a speváčka je bývalou víťazkou tejto šou, ktorú ovládla v roku 2010. Kráľovnou tanečného parketu sa stala v čase, keď maturovala, hrala v seriáli a mala rozbehnutých mnoho iných projektov, čo zdôraznila aj počas priameho prenosu.

„Spomínam si veľmi dobre na toto obdobie. Pretože to bolo jedno z najťažších, ale aj najkrajších období môjho života. Ja som v tom období maturovala. Hrala som v muzikáli West Side Story, točila som Ordináciu v ružovej záhrade, pripravovala som sa na koncert s Martinom Chodúrom a do toho som vydávala CDčko. Neviem, prečo som toho mala tak veľa?“ otočila sa ironicky na Ďurovčíka, s ktorým Nela v tom období tvorila pár a robil jej aj manažéra. Pre Plus 7 dní vysvetlil, či to nebral ako výčitku.

„Nie, lebo, po prvé, tie slová boli srandovné, s Nelou máme fantastický vzťah. Dvanásť rokov sa stretávame každý rok na nejakej akcii,“ upresnil. „Druhá vec, áno, mala to vtedy veľmi, naozaj veľmi ťažké. Niekedy sa ale veci nakopia, aj keď to nechcete,“ dodal.

„Išla prvýkrát do seriálu. Dostali sme vtedy ponuku do iného seriálu na hlavnom kanáli Markízy s veľkým hereckým obsadením. Presvedčili sme vtedy pani Dubovskú a Ťapákovú, aby ju dali do iného seriálu na Doma s tým, že ako herečka začína, nech si to najprv vyskúša. Kto vtedy tušil, aký fenomén sa stane z Búrlivého vína? Ďalšia vec – kto vedel, že postúpi v Eurovízii do finále? A kto vedel, že postúpi aj do finále Let's Dance? Veď mohla vypadnúť v 1. kole. Všetky zmluvy sme však museli uzavrieť vopred, kedy sme nevedeli, čo ako dopadne. Vždy to ale boli spoločné rozhodnutia,“ zakončil Ďurovčík.