20. apr. 2024 o 10:00
jž, Koktejl

Ministri nebudú chodiť do relácie Na telo: Nečakaná reakcia Kovačiča! Takto si zo situácie vystrelil FOTO

placeholder
Moderátor relácie Na telo, Michal Kovačič.
Zdroj: Instagram/michal__kovacic

Berie to s nadhľadom.

Domáce promi
20. apr. 2024 o 10:00
Ministri nebudú chodiť do relácie Na telo: Nečakaná reakcia Kovačiča! Takto si zo situácie vystrelil FOTO

Berie to s nadhľadom.

Politické debaty boli v poslednom období veľmi populárnymi reláciami, najmä kvôli prezidentským voľbám. Moderátori týchto relácií však zažívajú mnoho útokov, či už slovných prestreliek s politikmi v priamom prenose alebo na sociálnych sieťach. V poslednom období televíziu JOJ opustila moderátorka šou Na hrane Jana Krescanko Dibáková. Do úzadia sa stiahla aj novinárka Zuzana Kovačič Hanzelová a teraz to hrozí aj jej manželovi Michalovi Kovačičovi, ktorý moderuje markizácku reláciu Na telo.

„Vo štvrtok, tak trochu symbolicky, som sa s TV JOJ definitívne rozlúčila. V dobrom, bez búchania dvier, ale žiadnu inú cestu som už pred sebou nevidela, hoci ma nikto neposielal preč,“ uviedla Krescanko Dibáková na Instagrame. "Kvôli neochote politikov diskutovať v relácii Na hrane, ktorá sa začala v poslednom období objavovať a ohrozila samotnú reláciu, sa po vzájomných rozhovoroch s vedením spravodajskej redakcie rozhodla ukončiť svoje pôsobenie v televízii," vyjadrila sa k situácii televízia na sociálnej sieti.

Ako informuje Denník N, aj do relácie Na telo politici odmietajú chodiť. Lídri koaličných strán sa dohodli, že ministri vlády Roberta Fica nebudú účinkovať v spomínanej relácii. Na situáciu zareagovala aj obľúbená satirická stránka Zomri na sociálnych sieťach. S tvárou Michala Kovačiča spravili koláž z populárneho vtipného obrázka. "Keď čakáš na hostí Na telo," doplnili text. Vtipný príspevok, ktorý nájdete v galérii, si všimol aj Kovačič. Pridal si ho do príbehu a doplnil smejúcim sa smajlíkom.