25. jan. 2024 o 14:30
žani, Koktejl

Herec Marek Fašiang má oči len pre jedinú: FOTO z rande!

placeholder
Herec Marek Fašiang
Zdroj: Instagram/marekfasiang

Po krachu vzťahu sa sústredil na iné veci.

Domáce promi
25. jan. 2024 o 14:30
Herec Marek Fašiang má oči len pre jedinú: FOTO z rande!

Po krachu vzťahu sa sústredil na iné veci.

Herec Marek Fašiang (38) spravil vlani ťažký krok a verejne priznal krízu vo vzťahu so snúbenicou Terezou Bizíkovou. Prekonať sa im ju napokon nepodarilo a tak išli od seba. "My sme to nejakým spôsobom nedokázali vyriešiť, neustáli sme to, ale to sú vzťahy a to je život,“ povedal umelec pre Báječnú Ženu. Pár bude navždy spájať dcérka Olívia (2), ktorá je pre nich stredobodom pozornosti.

Po rozchode si drvivá väčšina dvojíc nevie prísť ani len na meno, no u nich to tak nie je. "Našťastie vychádzame úplne normálne, nielen kvôli malej, ale myslím si, že strašne veľa pekného sme spolu zažili. Samozrejme, sú tam z obidvoch strán istým spôsobom nejaké výčitky, niečo tam vždy po tom rozchode zostane. Ale treba sa na to pozerať racionálne a zbytočné emócie tam nedávať. Dlhý čas sme spolu fungovali veľmi pekne, tak netreba si to nejakým spôsobom pokaziť," povedal s nadhľadom Fašiang.

Poprel tiež, že by za krachom ich vzťahu bola tretia osoba. O modelke sa už šušká, že Mareka vymenila za nového fešáka. Čo je na tom pravdy, ukáže až čas. Herec má oči len pre jednu ženu a tou je jeho malá dcérka. S Olíviou dokonca vyrazili na rande. Fotku nájdete v galérii. Bývalá hviezda Oteckov sa okrem dievčatka sústreďuje na prácu. Marek dostal novú úlohu v obľúbenom seriáli Dunaj, k vašim službám, kde stvárňuje ambiciózneho nemeckého dôstojníka.