15. mar. 2023 o 07:30
krsk, Koktejl

Tomáš Bezdeda vyrukoval po svadbe s veľkým priznaním: Toto tajil 6 mesiacov!

placeholder
Z Tomáša Bezdedu a jeho Ivany sú už manželia.
Zdroj: instagram/ivanalestanova

Slovenský spevák a moderátor si pre fanúšikov prichystal hneď niekoľko prekvapení.

Celebrity
15. mar. 2023 o 07:30
Tomáš Bezdeda vyrukoval po svadbe s veľkým priznaním: Toto tajil 6 mesiacov!

Slovenský spevák a moderátor si pre fanúšikov prichystal hneď niekoľko prekvapení.

Počas uplynulého víkendu bolo vo svete šoubiznisu rušno! Tomáš Bezdeda (37) si po 11 mesiacoch vzťahu a zásnubách zobral za ženu partnerku Ivanu (23). V deň sobáša, ktorý padol na 11. marca, svetu zároveň oznámili, že čakajú dieťatko.

Ako informuje denník Nový Čas, nevesta Ivana má byť v šiestom mesiaci tehotenstva. Sladké tajomstvo si tak nechali pre seba na niekoľko mesiacov. Vysvetľujú sa tým aj tajnosti okolo samotnej svadby a príprav na ňu, Bezdeda bol pri zmienke veľkého životného kroku skúpy na slovo aj v rozhovore pre Koktejl.sk.

Dvojica si povedala svoje áno v žilinskom kostole. Ivana počas obradu odhalila radostnú novinku rafinovane, keď už svadobné šaty neskryli jej rastúce bruško. "Šiesty mesiac sa už pomaly končí," prezradil Novému Času Bezdeda.

Pohlavie bábätka sa dvojica dozvedela na svadobnej hostine. "Švagriná praskla balón, z ktorého vyleteli modré trblietky. Bude to chlapec. Veľmi sa teším. Hlavne nech je zdravý. Meno ešte nevieme," priznal šťastný spevák.

Okamžitá reakcia Adely

Po zverejnení radostnej správy o tehotenstve sa ihneď pretrhlo vrece s gratuláciami aj od mnohých známych osobností. Hneď prvou bola jeho expriateľka Adela Vinczeová. "Jeeej, Toško, to je nádhera. Nech ste vždy šťastní," okomentovala moderátorka. Ku gratuláciám sa pripojila aj exfarmárka Lucia Mokráňová či herečka Kristína Tormová.

"Krásni ste, blahoželám," napísala k príspevku moderátorka Marianna Ďurianová. "Nech ste šťastní," zaželala novomanželom a budúcim rodičom herečka Zuzana Vačková. "Malý princ našiel svoju princeznú," napísal Tomášov kolega zo Superstar Miro Jaroš.