09. júl. 2023 o 14:00
mob, Koktejl

Odhalenie o Haberovi, ktoré by nik nečakal: Dodnes sa z toho dievčatá nevedia spamätať!

placeholder
Habera a jeho Daniela v Karlových Varoch.
Zdroj: Profimedia

Hudobník a nekompromisný porotca zo speváckych súťaží prekvapil fanúšikov.

Celebrity
09. júl. 2023 o 14:00
Odhalenie o Haberovi, ktoré by nik nečakal: Dodnes sa z toho dievčatá nevedia spamätať!

Hudobník a nekompromisný porotca zo speváckych súťaží prekvapil fanúšikov.

Slovenský spevák Paľo Habera (61) ešte predtým, ako prerazil vo svete hudby, študoval ekonómiu na vysokej škole v Bratislave. Keďže pochádzal z Brezna, býval na internáte Mlyny, kde si s kamarátmi krátili čas rôznymi aktivitami. Jedna bola naozaj romantická a spomenul ju v rozhovore pre Český rozhlas.

„S kamarátom sme vyvádzali rôzne nezbednosti. Volali sme na neznáme čísla a on recitoval a ja som spieval. Prisahám,“ prezradil Habera.

Zaujímavé gesto malo následky. „Dodnes sa z toho tie dievčatá nevedia spamätať. Ak nás počuje niektorá z nich, určite si bude na to pamätať. Toto trvalo asi tak mesiac. Potom nás to prestalo baviť a začali sme chodiť do krčmy,“ dodal so smiechom.

Na rodine nešetrí

Ekonomické vzdelanie neskôr využil aj pri kapele Team, ktorú manažuje už asi 16 rokov a darí sa jej. „To sú také logické záležitosti. Keďže som sedlák z Brezna, tak mám aj sedlácky rozum a ten je pre ekonomiku zásadný a najlepší. Máš jasné plusy a mínusy a nekomplikuješ to nejakými okolitými javmi,“ povedal.

Aký je však financmajster v súkromí? „Najviac míňam na rodinu, letenky nás stoja neskutočnú pálku, keď niekam ideme. Hovorím si, že tie peniaze si do hrobu nezoberiem a chceme si to užiť. Potom je to investícia do hudby - hlavne hudobné nástroje - napĺňa ma to a pokiaľ žijem, chcem si to užiť, využiť a zahrať si na nich. Pokiaľ na to mám, neváham,“ zakončil.