13. feb. 2024 o 04:30
krsk, Koktejl

Takto fanúšičky Juraja Baču ešte nevideli: Herec sa roztancoval, sledujte s čím!

Známy herec tvrdo maká.

Domáce promi
13. feb. 2024 o 04:30
Takto fanúšičky Juraja Baču ešte nevideli: Herec sa roztancoval, sledujte s čím!

Známy herec tvrdo maká.

Tanečná šou Let's Dance začína už o pár týždňov, preto trénuje priam od večera do rána. O titul kráľa tanečného parketu bude totiž bojovať aj moderátor, herec a spevák Juraj Bača (36). Diváci ho mohli nedávno vidieť v projektoch RTVS Pečie celé Slovensko a Najvernejší. Čoskoro sa predstaví aj v minisérii TV JOJ Lásky v Istanbule.

Herec, ktorý podľa svojich slov nikdy netancoval, má za sebou už viaceré úvodné tréningy. Nebolo to všetko med lízať! Výsledok svojho prvého tréningu v rámci deviateho ročníka súťaže zverejnil na Instagrame nedávno.

"Čaute, takže! Máme mesiac do Let's Dance, prvého priameho prenosu. Ja som práve prišiel na tréning - prichystaný. A vidíte, nálada je skvelá," povedal vysmiaty herec na začiatku videa s náplasťami v ruke. Druhá časť jeho nahrávky už taká veselá ale nebola! Unavený Bača po tréningu už len ležal na zemi a chytal sa za hlavu.

Oveľa viac energie mal pri energickom tanci, ktorý ukázal v nedeľu. "Moja prvá samba v živote. A vy ste už niekedy tancovali s vysávačom?" opýtal sa fanúšikov Bača. Pre správne držanie tela počas tanca vyfasoval špeciálnu pomôcku - trubicu od vysávača. To, ako mu to s ňou išlo, uvidíte vo videu na začiatku článku.